Kongo'da tren kazası: Onlarca ölü ve yaralı var!

Düzenleyen:
Kongo'da tren kazası: Onlarca ölü ve yaralı var!

DÜNYA Haberleri

Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde tren kazası yaşandı. Meydana gelen kazada 61 kişi hayatını kaybetti, 52 kişi de yaralandı.

Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nde Lomani eyaletindeki Mwene-Ditu şehrinden Katanga eyaletinin başkenti olan Lubumbashi'ye gitmekte olan tren raydan çıkarak kaza yaptı. Feci kaza sonrası,  61 kişi hayatını kaybetti, 52 kişi ise yaralı olarak kurtarıldı.

61 KİŞİ ÖLDÜ, 52 KİŞİ YARALANDI

Ulusal Kongo Demiryolları Derneği'nin (SNCC) Altyapı Direktörü Marc Manyonga Ndambo, "Meydana gelen tren kazasında şuanda 61 kişi hayatını kaybetti, 52 kişi ise yaralı olarak kurtarıldı" dedi.

Meydana gelen kazada kurtarma çalışmalarının ardından yetkililer, yaralıların hastanelere kaldırıldığını bildirirken, Ulusal Demiryolu Şirketi (SNCC) yetkilileri ise yolcuların yük trenine yasadışı bir şekilde bindiğini belirtti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...