Komşuyu kurtarmaya gitti, eğlenceye daldı

Komşuyu kurtarmaya gitti, eğlenceye daldı

DÜNYA Haberleri

İsmi cinsel skandallarla anılan ve bu yüzden Uluslararası Para Fonu (IMF) başkanlığını kaybeden Dominique Strauss-Kahn, krizdeki Yunan ekonomisini iflastan kurtarmak üzere "danışman" olarak görev yapacak. Yunan gazetelerine göre; Strauss-Kahn geçen hafta Atina'ya geldi ve bakanlarla görüştü. Kahn, kendisine yönelik büyük beklentilere rağmen Atina ziyaretinde sabah 5'e kadar gece kulübünde gönül eğlendirdi.

Cinsel skandallarıyla tüm dünyada sansasyona yol açan ve büyük itibar kaybeden Strauss-Kahn'ın Yunan hükümeti tarafından iflasın eşiğindeki ekonomiyi kurtarmak üzere görevlendirileceği bildirildi. Gözden düşmüş Fransız ekonomistin hükümetin davetiyle geçen hafta Atina'ya geldiği ve yetkililerle görüşmeler yaptığı bildirildi. Gazeteler, 63 yaşındaki eski IMF başkanının krizden çıkış için "danışman" olarak görevlendirileceğini bildirdi. nbsp;
Strauss-Kahn'ın ise kendisine yönelik büyük beklentilere rağmen, Atina ziyaretinde sabah 5'e kadar bir sarışınla gece kulübünde gönül eğlendirdiği kaydedildi.
Fransa'daki Europe1 radyosu eski bir IMF başkanı olarak Strauss-Kahn'ın mali ve iktisadi açıdan yeterliliğinin tartışılmaz olduğunu ama özel hayatıyla ilgili çalkantıların büyük problem olduğunu bildirdi. Radyo, "Strauss-Kahn Atina'da sadece iş görüşmelerinde bulunmadı. Çarşamba gecesi The Rich Club isimli gece kulübüne gitti ve sarışın kız arkadaşıyla sabah 5'e kadar eğlendi" dedi.
Dominique Strauss-Kahn, New York'ta bir otelde kadın kat görevlisine tecavüz girişiminde bulunduğu iddiasıyla tutuklanmış ve IMF başkanlığından istifa etmek zorunda kalmıştı. Strauss-Khan hakkında Fransa ve ABD'de fuhuş çeteleri aracılığıyla seks partileri düzenlediği iddiası da var.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...