- İnsani yardıma 'taş' koydular
26 dakika önce

Siyonist Yahudiler Gazze'ye giden yollara zarar verdi! İnsani yardıma 'taş' koydular

Gazze Şeridi'nde aylardır katliam yapan İsrail, insani yardımlara da engel oluyor. Sadece askerler değil Siyonist Yahudiler de Gazze'ye yapılmaya çalışılan yardımlara 'taş' koyuyor. Refah'a saldırılar sürerken Siyonistlerden "insanlık dışı" bir davranış daha geldi. Siyonistler, insani yardımı engellemek için Gazze'ye giden yollara zarar verdi.
 - Miçotakis Türkiye'ye geliyor
1 saat 36 dakika önce

Erdoğan-Miçotakis zirvesi öncesi Atina'dan "samimi görüşme" mesajı: Beklentimiz sükunet dolu bir dönem

Erdoğan-Miçotakis, sirvesi öncesi Atina'dan açıklama geldi. Yunanistan Dışişleri Bakanı Yorgos Yerapetritis, "Türk-Yunan yakınlaşmasından beklentimiz sükunet dolu bir dönemdir." dedi.
 - İsrail ile tüm bağlarını kestiler
2 saat 2 dakika önce

İsrail ile tüm bağlarını kestiler! 50 İspanyol üniversitesinden örnek karar

Gazze'de soykırım yapan İsrail'e karşı dünyanın dört bir yanındaki üniversitelerden tepkiler çığ gibi büyüyor. 70'ten fazla üniversiteyi temsil eden İspanyol Üniversiteleri Konfederasyonu (CRUE) 50 kurumun İsrail üniversiteleriyle tüm bağlarını kestiğini duyurdu.
 - "Üstümüzde sinek gibi İHA'lar dolaşıyor"
3 saat 23 dakika önce

Putin'den Ukrayna'ya casusluk suçlaması: "Üstümüzde sinek gibi İHA'lar dolaşıyor"

Rusya Devlet Başkanı Putin'den Ukrayna'ya casusluk suçlaması geldi. Putin, "Üstümüzde sinek gibi İHA'lar dolaşıyor" dedi.
 - "Biden İsrail'i yalnız bırakmadı"
3 saat 41 dakika önce

Beyaz Saray'dan Netanyahu'nun restine cevap: "Biden İsrail'i yalnız bırakmadı"

Beyaz Saray'dan ABD Başkanı Joe Biden'ın İsrail'e silah yardımına son vermesinin ardından İsrail'in yalnız bırakıldığı iddialarına cevap geldi. Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada "Başkan Biden'ın İsrail'i yalnız bıraktığını söylemek gerçeklikten uzak." denildi.
 - Hamas ile İsrail heyetleri Kahire'den ayrıldı
3 saat 45 dakika önce

Mısır medyası duyurdu: Hamas ile İsrail heyetleri Kahire'den ayrıldı

Gazze Şeridi'nde ateşkes için dolaylı müzakerelere katılan Hamas ve İsrail heyetlerinin istişare için Kahire'den ayrıldığı, arabulucuların ateşkes çabalarını sürdürdüğü bildirildi.
 - İran Devrim Muhafızları'na "Terör listesi" darbesi!
5 saat 19 dakika önce

Kanada Avam Kamarası'ndan İran Devrim Muhafızları'nı "Terör örgütü" listesine ekleme kararı

Kanada Avam Kamarası, İran Devrim Muhafızları Ordusunun "terör örgütleri listesine" eklenmesi yönündeki önergeye oy birliğiyle destek vererek, bu yönde tavsiye kararı almış oldu.
 - "Nükleer doktrinimizi değiştiririz!"
6 saat 26 dakika önce

İran'dan İsrail'e tehdit: "Varlığımız tehdit edilirse nükleer doktrinimizi değiştiririz!"

İran dini lideri Ayetullah Ali Hamaney'in danışmanı Kamal Kharrazi, İsrail'e gönderme yaparak "Nükleer bomba yapma kararımız yok ancak İran'ın varlığı tehdit edilirse askeri doktrinimizi değiştirmekten başka çaremiz kalmayacaktır" dedi.
 - Xi Jinping'den Macaristan'a üst düzey ziyaret
7 saat 28 dakika önce

Çin'den Macaristan'a üstü düzey ziyaret... Kırmızı halıyla karşılandı!

Çin Devlet Başkanı Xi Jinping, Avrupa turunun son durağında Macaristan'ı ziyaret etti. Üst düzey görüşmeler gerçekleştiren Xi Jinping, Macaristan'ın Çin nezdindeki önemine vurgu yaptı.
 - Kimya fabrikasında patlama! 2. seviye alarm verildi
8 saat 5 dakika önce

Tayland'da kimya fabrikasında patlama: 1 ölü, 3 yaralı

Tayland'da bir kimya fabrikasında meydana gelen patlamada 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Patlama sonrası çıkan yangın, yaklaşık 6 saat süren çalışmalar sonucu söndürüldü. Bölgede 2. seviye alarm verilirken, vatandaşlara maske takmaları için uyarı yapılıyor.
 - Küresel bir çatışmaya hazırız!
8 saat 15 dakika önce

Putin'den Zafer Günü'nde Batı'ya küresel çatışma uyarısı!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 9 Mayıs Zafer Günü dolayısıyla yaptığı konuşmada, Batı'nın uluslararası bir çatışma riskini göze aldığını ve Rus güçlerinin savaşa hazır olduğunu söyledi
 - Türkiye'nin ticareti kesmesi İsrail gündeminde
8 saat 26 dakika önce

Türkiye’nin boykot kararı İsrail gündeminde: Bizi tedarik zincirimizin en zayıf noktasından vurdu

İsrail basınında Türkiye'nin İsrail ile ticareti durdurma kararının çok ani olduğu ve bunun hayat pahalılığını arttıracağı yazıldı. Dijital tedarik zinciri CEO'su Elad Barshan, “Bizi tedarik zincirimizin en zayıf noktasından vurdu” dedi.
 - "Sivil nüfus konusunda endişeliyiz!"
8 saat 41 dakika önce

Avustralya'dan İsrail'e Refah tepkisi: "Sivil nüfus konusunda endişeliyiz!"

Avustralya Başbakanı Anthony Albanese, İsrail'in Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentine başlattığı kara saldırısı nedeniyle bölgede mahsur kalan Filistinli siviller konusunda endişe duyduklarını ifade ederek, "Refah'a yönelik kara saldırısına karşı olduğumuzu İsrail'e bir kez daha ilettik." dedi.
 - "Nükleer caydırıcılığımızı artırırız!"
8 saat 56 dakika önce

Rusya'dan Batı'ya gözdağı: "Batı bizi Nükleer caydırıcılığımızı artırmaya zorluyor!"

Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergey Ryabkov, 'Rusya'nın, Batı'nın gerilimi tetikleyici eylemleri nedeniyle "nükleer caydırıcılığını arttırmak" zorunda hissettiğini açıkladı.
 - İsrailli Bakan'dan Biden'ı kızdıracak paylaşım
9 saat 52 dakika önce

İsrail Ulusal Güvenlik Bakanı Ben-Gvir'den "Hamas Biden'ı seviyor" paylaşımı

ABD Başkanı Joe Biden’ın İsrail’in Refah’a kara saldırısına tepki göstermesinin ardından İsrail karıştı. İsrail Ulusal Güvenlik Bakanı Ben-Gvir, "Hamas, Biden'ı seviyor" paylaşımı yaptı.
 - Protestolar şarkıyı gölgede bıraktı
11 saat 40 dakika önce

İsrail'in sahneye çıkması Eurovision'u karıştırdı! Protestolar şarkıyı gölgede bıraktı

İsrail'in Eurovision yarı finalinde sahneye çıkan Eden Golan, "Free Palestine" sloganları ve yuhalamaların gölgesinde kaldı. Seyircilerin çoğunluğu tarafından protesto edildi. Ülkenin şarkı yarışmasına katılması nedeniyle Malmö'de protestolar sürerken Perşembe akşamı ikinci yarı finalde tekrar sahne alacak.
 - 2 kasabayı birbirine bağlayan köprü çöktü
13 saat 3 dakika önce

Selle mücadele eden Brezilya'da, iki kasabayı birbirine bağlayan köprü çöktü

Brezilya sel felaketiyle mücadele ediyor. Sokakların göle döndüğü ülkede 100'den fazla insan hayatını kaybetti. Öte yandan 2 kasabayı birbirine bağlayan köprünün çökmesiyle de çalışmalar olumsuz etkilendi.
 - Üniversiteler İsrail'e karşı ayakta!
13 saat 27 dakika önce

Avrupa'daki üniversiteler İsrail'e karşı tek yumruk... Viyana ve Amsterdam'daki gösterilerde onlarca öğrenci gözaltına alındı!

ABD'de başlayarak Avrupa'ya yayılan üniversitelerdeki destek protestoları, son olarak Avusturya ve Hollanda'da yer buldu. Polisin tüm engellemelerine rağmen Viyana ve Amsterdam Üniversitesi kampüslerinde toplanan öğrenciler, Filistin'e destek gösterisi düzenledi. Birçok öğrenci gözaltına alındı.
 - Paşinyan kaderine terk etmekle suçlamıştı!
13 saat 41 dakika önce

Ermenistan ile Rusya'dan Moskova'da kritik zirve

Son zamanlarda aralarında ciddi sorunların olduğu bilinen Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, başkent Moskova'da bir araya geldi ve bölgesel güvenlikle ilgili konuları görüştü.
 - Çin işi büyüttü, pandanın da çakmasını yaptı!
15 saat 9 dakika önce

Bir bu kalmıştı! Çin’de çakma panda

Her ürünün çakmasını yapmasıyla meşhur olan Çin, işi büyüttü. Bir hayvanat bahçesi, pandanın çakmasını yaptı.
 - 8 bin km uzaktan gelen oğluyla görüşmedi
15 saat 24 dakika önce

Kral Charles çok kızgın! 8 bin km uzaktan gelen oğluyla görüşmedi

Kral Charles California’dan bir vesileyle ülkeye gelen oğluyla görüşmedi. 3 gündür İngiltere’de olan Prens Harry, defalarca babasıyla yüz yüze görüşmek istese de reddedildi.
Sona Git