Kocasını ilaçlı köfteyle öldürecekti

Kocasını ilaçlı köfteyle öldürecekti

DÜNYA Haberleri

Almanya'nın Duisburg kentinde kocasını uyku ilaçlı köfteyle öldürmeye teşebbüs etmekten yargılanan Türk kadın mahkemede suçunu itiraf etti.

O.K. adlı 34 yaşındaki kadın, 2011'de meydana gelen olaydan dolayı pişmanlık duyduğunu dile getirdi. Mahkeme, üç çocuk annesi O.K.'ye itirafından dolayı iki yıl tecilli hapis cezası verdi. Duruşmada yaptıklarından pişmanlık duyduğunu anlatan O.K., görücü usulüyle evlendirildiğini belirterek, kocasının kendisine fiziksel şiddet uyguladığını ileri sürdü. Evliliklerinden üç çocuklarının dünyaya geldiğini ifade eden kadın, bu durumun da kocasını şiddet uygulamaktan alıkoymadığını iddia etti. O.K olay gecesini şöyle anlattı: "Boşanmak istiyordum ama ailem buna izin vermiyordu. Kız kardeşimle internetten araştırdık. Uyku ilaçlarını köfte harcına katıp pişirdim. Kahvesine de uyku ilacıyla alındığında ölümcül etkisi olan ağrı kesici tablet öğütüp koydum. Akşam yedi. Ancak üç ya da dört köfteden fazla yemedi. Sonra uyku bastırdı ve yattı. Uyanınca daha fazla yemek isteyeceğinden emindim."


Kocası uyuduktan sonra yaptığından pişmanlık duyduğunu ifade eden O.K, "Üç çocuğumuz var. Onları düşündüm ve planımdan vazgeçtim. Sonradan yemesi için ayırdığım ilaçlı köfteleri hemen çöpe döktüm. Uyanınca sordu, attığımı söyledim. O gece evi terk ettim, sonra da boşandık. Şimdi başka biriyle evlendim. Yaptığımdan pişmanım" dedi. Duruşmada dinlenen O.K.'nin öldürmeye teşebbüs ettiği eski kocası Mehmet K. ise mahkeme kararına itiraz etmeyeceğini belirterek, uyandığında artan köfteleri yemek istediğini ancak bulamadığını söyledi. Zehirleme girişimi, O.K.'nın kız kardeşinin planlarından aile bireylerine söz etmesiyle ortaya çıktı. O.K.'ya yardım ettiği belirtilen kız kardeşi ise duruşmaya gelmedi.


Kaynak: Sabah Avrupa

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...