Kırgızistan'dan Türkiye'ye taziye mesajı: Büyük üzüntü duyuyoruz

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kırgızistan'dan Türkiye'ye taziye mesajı: Büyük üzüntü duyuyoruz

DÜNYA Haberleri

Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sadır Caparov, Amasra'da meydana gelen maden kazası ile ilgili duyduğu üzüntüyü dile getirerek, 'Türkiye'nin acısını paylaşıyoruz. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, hayatını kaybedenlerin aile ve yakınlarına, kendim ve Kırgız halkı adına taziye dileklerimi iletiyorum.' dedi.

Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sadır Caparov, Bartın'ın Amasra ilçesindeki maden ocağında meydana gelen patlamada hayatını kaybedenler için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a taziye mesajı gönderdi.

Kırgızistan Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, Caparov mesajında, Bartın'ın Amasra ilçesinde bir kömür madeninde 14 Ekim'de meydana gelen patlamada çok sayıda kişinin hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntü ile aldığını belirtti.

Türkiye'nin acısını paylaştıklarını ifade eden Caparov, Erdoğan'a, hayatını kaybedenlerin aile ve yakınlarına, kendi ve Kırgız halkı adına taziye dileklerini iletirken, yaralılar için de şifa temennisinde bulundu.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...