Kim Kardashian’dan Ermenistan Fonu’na 1 milyon dolar bağış

Düzenleyen:
Kim Kardashian’dan Ermenistan Fonu’na 1 milyon dolar bağış

DÜNYA Haberleri

Dağlık Karabağ’daki gerginlik devam ederken, ABD’li ünlü reality şov yıldızı Kim Kardashian, Ermenistan Fonu’na 1 milyon dolar bağışta bulundu.

Daha önce Ermenistan'ın katliamlarını destekleyerek "Türkiye Bakü'ye silah ve savaşçı göndermemesi için uyarılmalı" çağrısı yapan Kardashian’dan bölgedeki gerginlikle ilgili yeni bir adım geldi.

Kardashian, Ermenistan Fonu’na 1 milyon dolar bağış yaptığını açıkladı ve takipçilerine de bağış çağrısında bulundu.

Yaptığı ahlaksızlıklarla tanınan Kardashian, Instagram hesabında paylaştığı videoda “Ermenistan Fonu’nu desteklemeye yönelik yürütülen uluslararası çabaların bir parçası olmaktan gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı.

Kardashian ayrıca, “Aklım ve dualarım oradaki cesur adam, kadın ve çocuklarla. Mesafelerle ayrılsak da sınırların bizim için bir engel olamayacağını ve tüm dünyada hep birlikte tek bir Ermeni ulusu olduğumuzu herkesin hatırlamasını istiyorum” dedi.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...