Kiev'in yeni efsanesi 'Keçi': Bombaları patlattı, 40 Rus askeri yaralandı

Düzenleyen:
Kiev'in yeni efsanesi 'Keçi': Bombaları patlattı, 40 Rus askeri yaralandı

DÜNYA Haberleri

Rusya-Ukrayna savaşında yaşanan ilginç olaylardan biri de ‘Kiev’in Hayaleti’nden sonra keçiler oldu. Ukrayna’da bir keçi, Rus askerlerinin konuşlandığı hastanede mühimmatların patlamasına neden oldu. İlginç olayda 40 Rus askerinin yaralandığı belirtiliyor. Keçiye "Kiev'in Hayaleti"ne atıfla "Kiev'in Keçisi" ismi verildi.

Rusya-Ukrayna savaşı dördüncü ayını geride bıraktı. Savaşta pek çok ilginç olay meydana geldi. Bu sefer sahada keçirel rol oynadı. Ukrayna’nın Zaporizhzhia bölgesinde bir köyde hastaneye konuşlanan Rus birliklerinin bulunduğu bölgede patlama yaşandı. Patlamada 40 asker yaralandı.

The Telegraph’ta yer alan haberde, Kinski Rozdory'deki hastanedeki Rus askerlerini güvenlik telleriyle korunduğu bölgede çiftliklerden kaçan bir keçini, hastaneye girdiği ve oradaki bombaların patlamasına neden olduğu belirtildi.

"KEÇİ BİRKAÇ EL BOMBASI ATTI"

Ukrayna medyasında dayandırılan haberde ise keçinin korktuğu için hastaneye girdiği belirtildi. "Kiev Keçisi" Ukrayna Savunma İstihbaratı, “Keçinin 'kaotik' hareketlerinin bir sonucu olarak, hayvan birkaç el bombası 'attı” dedi.

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırılarının başladığı ilk günlerde 40 kadar düşman uçağı düşürdüğü söylenen efsanevi pilot Kiev'in Hayaleti'ne atıfta bulunarak ‘Kiev keçisi’ ismi seçildiği belirtildi.


Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...