Kedi diye aldılar kaplan çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: DIŞ HABERLER
Kedi diye aldılar kaplan çıktı

DÜNYA Haberleri  / DIŞ HABERLER

İnternetten 6 bin avro ödeyerek cins bir kedi aldıklarını düşünen Fransız çift, kedinin aslında kaplan yavrusu olduğunu öğrenince şoku yaşadı.

 Fransa’nın Le Havre şehrinde bir çift, internetten 6 bin avro (56 bin TL) ödeyerek, çok sevdikleri savannah türünde bir yavru kedi satın aldı. Çift, daha sonra satın aldıklarının, kedi değil kaplan yavrusu olduğunu öğrenerek büyük bir şok yaşadı.

Nesli tehlikede olan cins!

İsimleri açıklanmayan çift, hemen durumu polise bildirdi. Kaplanlar evcil hayvan kabul edilmedikleri için bir yerden bir yere nakilleri özel izin gerektiriyor. Polis, kaplanın Endonezya’nın nesli tehlikede Sumatra kaplanı cinsi olduğunu belirledi. Kaplan, Fransa Biyolojik Çeşitlilik Ofisi’ne teslim edildi.

Kedi diye aldılar kaplan çıktı

Hayvan kaçakçılığı yaptıkları suçlamasıyla gözaltına alınan 9 kişi tutuklandı. Evcil kabul edilen savannah kedileri, vahşi serval kedileriyle evcil kedilerin melezidir.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: DIŞ HABERLER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...