Kaza yapan rahibe alkollü çıktı

Düzenleyen:
Kaza yapan rahibe alkollü çıktı

DÜNYA Haberleri

Polonya'nın Olsztyn şehrinde meydana gelen olayda trafik kazası yapan bir rahibenin alkollü olduğu ortaya çıktı. Ehliyetine el konulan rahibe alkollü araç kullandığı için mahkemeye sevk edildi.

Polonya'nın kuzeydoğusunda yer alan Olsztyn şehrinde trafik kazasına karışan rahibe, kazanın ardından olay yerinden kaçtı. Daha sonra yanında kendisi gibi rahibe olan arkadaşını alıp olay yerine yeniden geldi. Kazada hasar gören araç sahibinin çağrısı üzerine ise olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi.

SUÇU ÜSTLENEN RAHİBE HERŞEYİ ANLATTI
Polis olay yerine geri dönen rahibelerin ifadesini alırken yanında getirdiği arkadaşı aracı kendisinin kullandığını iddia edince görgü tanıkları araya girdi. Polisin, aracı kullandığını belirten rahibenin bir takım yasal sorumlulukla karşı karşıya kalacağını ve ehliyetine el konulacağını söylemesi üzerine suçu üstlenen rahibe polisten özür dileyerek aracı kendisinin değil, arkadaşının kullandığını ve ona yardımcı olmak istediği için bu yönde bir beyanda bulunduğunu belirtti.

MAHKEMEYE SEVK EDİLDİ
Bunun üzerine polisler prosedür gereği aracı kullandığı belirlenen rahibeye alkol muayenesi yaptı. 37 yaşındaki rahibenin, 2 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. Rahibenin ehliyetine el konulurken, rahibe alkollü araç kullandığı gerekçesiyle mahkemeye sevk edildi.



Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...