Katliam ihbarı polisi harekete geçirdi: Gerçek baskında ortaya çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: The Guardian
- Güncelleme:
Katliam ihbarı polisi harekete geçirdi: Gerçek baskında ortaya çıktı

DÜNYA Haberleri  / The Guardian

İngiltere'nin doğusunda yer alan Lincolnshire kentinde, bir kafede yoga dersi yapılıyordu. O sırada dükkana giren müşteri, yerde yatan insanları görünce polisi arayarak toplu katliam ihbarında bulundu. İhbar üzerine hemen harekete geçen polis ekipleri olay yerine hızla baskın düzenledi ve gerçek ortaya çıktı.

İngiltere'nin Lincolnshire şehrinde bir kafeye giden adam, yerde hareketsiz yatan insanları görünce polisi arayıp toplu katliam ihbarında bulundu. Polis ekipleri kafeye hızla baskın düzenledi ve yoga dersi yarım kaldı.

Kafe yöneticileri ve yoga dersi öğrencileri, polis baskını karşısında şaşkına uğrarken, gerçeğin ortaya çıkmasının ardından, ihbarın asılsız olduğunu öğrenen polis memurları rahat bir nefes aldı.

Katliam ihbarı polisi harekete geçirdi: Gerçek baskında ortaya çıktı

Lincolnshire Polisi herkesin iyi ve güvende olduğunu teyit etti ve ihbarla ilgili inceleme başlatılmayacağını, ihbarın "iyi niyetle" yapıldığını açıkladı.

Baskın yapılan kafenin Facebook hesabından yapılan açıklamada ise "Böyle bir ihbarın ardından hızla harekete geçtikleri için Lincolnshire Polisi’ne teşekkür ederiz. Gelirken yolda akıllarından neler geçtiğini bir an bile hayal edemiyoruz" denildi.

 

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: The Guardian
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...