Katil Esad, Rus şirketlerine Suriye ile işbirliği yapmayı teklif etti

Katil Esad, Rus şirketlerine Suriye ile işbirliği yapmayı teklif etti

DÜNYA Haberleri

Esad, Rus parlamenterleri ile görüşmesi sırasında petrol sektöründe Rus şirketlerine Suriye ile aktif bir şekilde işbirliği yapmayı teklif etti

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, Rus parlamenterleri ile görüşmesi sırasında başta petrol sektörü olmak üzere Rus şirketlerine Suriye ile aktif bir şekilde işbirliği yapmayı teklif etti.
Rus heyeti üyesi, Duma milletvekili Aleksandr Yuşenko, Esad ile görüşmeleri sonrasında Rus haber ajansı Ria Novsti'ye şu açıklamayı yaptı: "Esad özellikle Suriye halkının Rusya'nın yardımını beklediğinin altını çizdi ve tüm şirketlere Suriye ile işbirliği yapmayı teklif etti. Şu anda petrol sektöründe bazı Rus şirketleri ile işbirliği yapılıyor. Fakat bu alanda işbirliği yapmak isteyen birçok şirket var. Bunun yanı sıra konut fonunun da düzeltilmesi gerek. Esad Rus şirketlerine bu alanda aktif işbirliğine davet etti." Rus parlamenterleri Dmitri Sablin'in önderliğinde Suriye'ye iş ziyaretine gittiler.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...