Kahraman marketçi Ekber Ali

Kahraman marketçi Ekber Ali

DÜNYA Haberleri

İskoçya'da bir market işleten Ekber Ali, bıçaklı soyguncuyu tabureyle püskürttü. Cesur Türk vatandaşı halk arasında kahraman olarak anılmaya başlandı.

İskoçya'da West Lothian'da market işleten Ekber Ali, bıçaklı soyguncuyu tabureyle dükkandan kovmasıyla gündeme geldi. Çevrede kahraman muamelesi gören marketçi, soyguncuyu dükkandan kovduğu tabureyle gururlu biçimde poz verdi.
Güvenlik kameraları tarafından kayıtlara geçen olayda yüzü maskeli bir bıçaklı adam kasaya gelerek Ali'den kasadaki paraları istiyor. Ekber Ali ise paniğe kapılmak bir yana, eline geçirdiği tabureyle soyguncunun kafasına kafasına vuruyor. Paraları alamayınca komple kasayı almaya teşebbüs eden soyguncu, sürekli kafasına inen darlerle pabucun pahalı olduğunu anlayarak paraları alamadan dükkandan kaçıyor.

#

#

Ekber Ali, marketi 25 senedir işlettiğini, daha önce hiç böyle bir olay yaşamadığını söyledi. Ali, olaydan hiç etkilenmedi ve soygun teşebbüsünün ertesi günü dükkanı her zamanki saatinde açtı.

FOTO GALERİ

Polis, güvenlik kamerası kayıtlarından yola çıkarak soyguncuyu yakalamaya çalışıyor.




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...