Kadın spiker, Suriye'deki katliamı gözyaşları içinde anlattı

Düzenleyen:
Kadın spiker, Suriye'deki katliamı gözyaşları içinde anlattı

DÜNYA Haberleri

Avustralya'lı Carrie Bickmore isimli kadın sunucu, Suriye'de kimyasal saldırıda ölen çocukların haberini verdikten sonra canlı yayında gözyaşlarına boğuldu.

Avustralya'lı Carrie Bickmore isimli kadın sunucu Suriye'de kimyasal saldırıda ölen çocukların haberini verdikten "Ben artık bunları izleyemem" diyerek hüngür hüngür ağladı.

"BİLİYORUM YALNIZ DEĞİLİM"

Görüntüleri izledikten sonra göz yaşları içinde güçlükle konuşan sunucu programa ara verdi. Stüdyoyaya tekrar döndüğünde kendini toparlayamadığı gözlenen sunucu, "Biliyorum bu görüntüleri vermek zorundayım. Ama 72 kişinin öldüğü kimyasal saldırıya ait görüntüleri artık izleyemiyorum. Biliyorum ben yalnız değilim. Bir çok izleyici şu an benimle gözyaşlarını siliyorlar." ifadelerine yer verdi.

DÜNYAYA "DRAMI BİTİRİN" ÇAĞRISI

"Çok üzgünüm ve burada oturarak biliyorum hiç bir şeyi değiştiremeyiz." diyen sunucu, dünyaya Suriye'deki dramı bitirme çağrısında bulundu.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...