Kaç İsrail askeri öldürüldü?

/ Kaynak: AA
Kaç İsrail askeri öldürüldü?

DÜNYA Haberleri  / AA

Filistinli grupların Gazze'ye yönelik saldırılara misillemesinde, 7 Temmuz'dan bu yana 3 İsrailli sivilin öldüğü bildirildi.

Filistinli grupların Gazze'ye yönelik saldırılara misillemesinde, 7 Temmuz'dan bu yana 3 İsrailli sivilin öldüğü bildirildi. nbsp;İsrail Davud Yıldızı Acil Yardım Teşkilatı tarafından yapılan açıklamada, Gazze'ye yönelik saldırıların başladığı 7 Temmuz'dan bu yana 3 İsraillinin öldüğü, 9'u ağır 566'sının "tedavi altına alındığı" belirtildi. nbsp;Öte yandan İsrail ordusunun verilerine göre, Gazze'ye yönelik kara saldırılarına başladığı 17 Temmuz'dan bu yana nbsp;37 asker öldü, 25'i ağır 168 asker yaralandı. nbsp;Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları ise İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının başlamasından bu yana, 80'den fazla İsrail askerinin öldürüldüğünü, 300'den fazla askerin de yaralandığını belirtmişti. nbsp;İsrail, 7 Temmuz'da "Koruyucu Hat" adı altında abluka altındaki Gazze'ye havadan, 17 Temmuz Perşembe akşamı da karadan saldırıya geçmişti. nbsp; nbsp;İsrail saldırılarında şu ana kadar en az 900 Filistinli hayatını kaybetti, 6 bin kişi yaralandı.
DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...