Kabil değil San Francisco

Düzenleyen:
Kabil değil San Francisco

DÜNYA Haberleri

ABD'nin San Francisco şehrinde çekilen fotoğrafta bir kadın arabadan elinde bir AK-47 model tüfek ile sarkarken görüldü.

ABD’de San Francisco polisi, şehrin göbeğinde arabanın camından sarkmış, elinde bir AK-47 Kalaşnikof tüfek tutan kadının fotoğrafını yayımladı.

Hızla trafikte seyrettiği görülen araçtaki kadının kimliği açıklanmadı. Fotoğrafın, Barneveld ve McKinnon caddelerinin bulunduğu bölgede, 11 Temmuz’da kanun dışı bir sürüş etkinliği sırasında çekildiği açıklandı.

Polis, fotoğraftaki Cadillac marka arabanın yakalandığını bildirdi. Kadının tutuklanıp tutuklanmadığı ya da hakkında herhangi bir hukuki işlem yapılıp yapılmadığı belli değil.

Yetkililer, aracın çekici tarafından götürüldüğü fotoğrafı da yayımladılar. Suç olaylarında büyük artış görülen San Francisco’da geçen sene ilk  6 ayda 58 silahlı saldırı yaşanmışken bu sene temmuza kadar iki kattan fazla artışla en az 119 saldırı gerçekleşti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...