Justin Bieber sınırı aştı

/ Kaynak: İHA
Justin Bieber sınırı aştı

DÜNYA Haberleri  / İHA

Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai kentinde konser veren Kanadalı şarkıcı Justin Bieber 400 bin dolar değerindeki Lamborghini Aventador marka otomobiliyle 6 kez radara yakalandı.

Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai kentinde konser veren Kanadalı şarkıcı Justin Bieber 400 bin dolar değerindeki Lamborghini Aventador marka otomobiliyle 6 kez radara yakalandı. nbsp;
Spor araçlara olan merakıyla bilinen Bieber, daha önce de ABD'nin Kaliforniya eyaletinde Ferrari'siyle hız yaparken yakalanmıştı. ''Believe'' turnesi kapsamında Türkiye'deki konserinin ardından Dubai'ye gelen şarkıcı, burada 7 yıldızlı Burj al-Arab otelinde geceliği 18 bin dolar olan kraliyet süitinde konakladı.
İstanbul'daki konserinde hayranlarını tam 2 saat bekleten Bieber, Dubai'deki konserinde de sahneye 2 saat ge ç çıkarak tepki topladı.

DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...