Julie Gayet, Closer dergisine dava açtı

/ Kaynak: İHA
Julie Gayet, Closer dergisine dava açtı

DÜNYA Haberleri  / İHA

Fransa Cumhurbaşkanı Hollande ile ilişki yaşadığına dair haberler çıkan Fransız oyuncu Julie Gayet, haberi tüm dünyaya duyuran Closer dergisine dava açtı.

Fransız oyuncu Gayet dergiye, özel hayatı ifşa edildiği için 50 bin Euro ve 4 bin Euro'luk da yasal ücretler olmak üzere toplam 54 bin Euro'luk dava açtı. Geçen hafta ortaya çıkan iddialar sonrası özel hayatın gizliliğine son derece önem verilen Fransa'da adeta fırtınalar esmişti. Fransa Cumhurbaşkanı Hollande ise, salı günkü basın toplantısında özel hayatı hakkındaki soruları geçiştirmiş, Elysee Sarayı'nda nikahsız olarak yaşadığı First Lady Valerie Trierweiler ile kendisinin zor zamanlar geçirdiğini ve kişisel ilişkilerin mahrem olarak değerlendirilmesi gerektiğini belirtmişti. Hollande, yaşananları henüz inkâr ya da teyit etmemesine rağmen yasal işlem yapılacağı konusunda da uyarılarda bulunmuştu.Öte yandan, Hollande ve sevgilisi Trierweiler'in önümüzdeki ay ABD Başkanı Obama ve Eşi Michelle Obama'ya resmi ziyaret gerçekleştirmesi bekleniyor. Hollande Şubat ayındaki ABD ziyaretinden önce durumunu açıklığa kavuşturmak istediğini de dile getirmişti. Trierweiler ise Closer'ın yayınladığı haber sonrası hastaneye kaldırılmıştı.

DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...