İsviçre'de bir kadın kendi aracı tarafından üç kez ezildi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İsviçre'de bir kadın kendi aracı tarafından üç kez ezildi

DÜNYA Haberleri

Akılalmaz olayın adresi İsviçre... Motoru çalışır durumdayken araçtan inen kadın kendi otomobili tarafından üç kez ezildi. Hastaneye kaldırılan sürücünün durumu ağır...

İsviçre'de dehşete düşüren bir kaza meydana geldi. Motoru çalışır durumdayken araçtan inen kadın kendi otomobili tarafından üç kez ezildi. Ülkedeki yetkililer kadının durumunun ciddi olduğunu belirtti.

POLİSTEN AÇIKLAMA

İsviçre polisi tarafından yapılan açıklamaya göre 45 yaşındaki sürücü, çalışır haldeki aracından indi. Adı açıklanmayan sürücünün “bagajdan bir şey almak istediği” için aracından indiği düşünülüyor.

Sürücü bir anda geriye doğru hareket eden aracın altında kaldı. Aracın altında kalan sürücünün arabası bu kez de başka bir otomobile çarptıktan sonra tam tersi yönde harekete etmeye başladı ve bir kez daha sürücünün üzerinden geçti.

Araba daha sonra kaldırıma çarpıp tekrar ters yöne döndü ve sürücüyü üçüncü kez ezdi.

KADININ DURUMU AĞIR

Yetkililer, hastaneye kaldırılan sürücünün durumunun ağır olduğunu aktardı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...