İsveç'te yeni bir PKK alçaklığı: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın maketini astılar

Düzenleyen:
- Güncelleme:

DÜNYA Haberleri

NATO için Türkiye'ye bel bağlayan İsveç'te yeni bir PKK alçaklığı görüntülendi. Başkent Stockholm'de bir grup terör örgütü PKK/YPG destekçisi tarihi belediye binası önünde toplanarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldı. PKK'lılar, Belediye'nin karşısında Erdoğan'ın maketini ayağından asıp, tehditler savurdular...

İsveç'te terör örgütü PKK/YPG destekçileri, Türkiye'ye yönelik provokasyonlarını sürdürüyor. Son provokasyon ise başkent belediyesinin karşısında sahnelendi. 

ERDOĞAN'IN MAKETİNİ ASTILAR

Terör örgütü PKK sempatizanları belediye binasının karşısına kurdukları mekanizma ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın maketini ayağından asıp, tehditler savurdular...

Terör örgütü PKK/YPG ile bağlantılı sosyal medya hesaplarında paylaşılan videoda, Türkçe altyazıyla Türkiye'yi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan tehditler savrulduğu görüldü.

Stockholm'de 21 Ocak'ta NATO'ya hayır gösterisi yapılacağı ifade edilen paylaşımın altında hakaret içeren yorumlar da dikkati çekti.

YENİ BİR SKANDAL DEĞİL

Terör örgütü PKK/YPG destekçileri, 21 Kasım 2022'de de Türkiye'nin Stockholm Büyükelçiliği kançılaryasına terör örgütü propagandası ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaret içeren görüntüler yansıtmıştı.

Bunun üzerine İsveç'in Ankara Büyükelçisi Staffan Herrström Dışişleri Bakanlığına çağrılarak kınanmıştı.

BAŞBAKAN KRİSTERSSON GERİ ADIM ATTI

Öte yandan İsveç Başbakanı Ulf Kristersson yakın zamanda “Türkiye bizden veremeyeceğimiz şeyler istiyor. Her talebi karşılayamayız.” açıklamalarıyla gündem olmuş ve tepki görmüştü. NATO üyeliği için Ankara'ya bel bağlayan ülkenin lideri geri adım attı. “Sözlerim yanlış anlaşıldı” dedi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...