İsveç'in NATO hayali tehlikede! PKK sempatizanlarının alçak provokasyonuna göz yumuldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İsveç'in NATO hayali tehlikede! PKK sempatizanlarının alçak provokasyonuna göz yumuldu

DÜNYA Haberleri

NATO hayalinin gerçekleşmesi için 1 Ekim'de açılacak TBMM'yi bekleyen İsveç'te skandal olayların ardı arkası kesilmiyor. Daha önce Kur'an-ı Kerim'in yakılmasına izin verilen ülkede, PKK sempatizanlarının alçak provokasyonuna göz yumuldu.

İslam'a ve Türkiye'ye yönelik alçak provakasyonlarla gündemden düşmeyen İsveç'te skandalların ardı arkası kesilmiyor. Kur'an-ı Kerim'e yönelik saldırılar ve PKK/YPG sempatizanlarının gösterileri nedeniyle NATO üyeliği zora düşen İsveç'te yine alçak gösterilere göz yumuldu. 

ERDOĞAN HEDEF ALINDI

İsveç'in başkenti Stockholm'de terör örgütü PKK/YPG yandaşları, katıldıkları LGBT festivalinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözde maketinin üzerine LGBT sembolleri takarak provokasyon yaptı.

İSVEÇ'İN NATO ÜYELİĞİNE KARŞI ÇIKILDI

Anadolu Ajansı'nın aktardığı habere göre terör örgütü PKK'yı simgeleyen paçavraların açıldığı yürüyüşe katılanlar ayrıca, slogan atarak İsveç'in NATO üyelik başvurusuna karşı çıktı ve Türkiye'nin şartlarının kabul edilememesini istedi.

İSVEÇ MECLİS'İN AÇILMASINI BEKLİYOR

Öte yandan Başkent Stockholm'de 11 Ocak'ta tarihi belediye binası önünde toplanan bir grup terör örgütü PKK/YPG destekçisi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a benzetilen bir kuklayı binanın önündeki direğe ayaklarından asmış ve görüntüsünü sosyal medyadan paylaşmıştı.

Diğer yandan NATO Liderler Zirvesin'de, Türkiye, İsveç'in NATO'ya katılım talebine ilişkin uzlaşmaya varmıştı. İsveç, Finlandiya’nın ardından NATO üyeliği için Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 1 Ekim’de yeniden açılmasını bekliyor. 

Kaynak: Anadolu Ajansı

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...