İşte Obi Mikel'in bonservis fiyatı

İşte Obi Mikel'in bonservis fiyatı

DÜNYA Haberleri

Chelsea, Obi Mikel'i transfer etmek isteyen kulübün 15 milyon euroluk bonservis bedelini getirmesi gerektiğini belirtti.

Galatasaray'ın transfer hedefleri arasında yer alan John Obi Mikel için Chelsea rakamı belirledi. Yeni menajer Jose Mourinho'nun sezon başı kampında tüm oyuncuları görmek istediğini açıklamasına rağmen kadroda ciddi bir temizlik yapmaya hazırlanan Chelsea, John Obi Mikel'in fiyatını da belirledi.
MENAJERİ, YİNE CHELSEA DEDİ
İlk etapta Mikel'i satmak istemeyen ve Nijeryalı oyuncunun sözleşmesinin geçtiğimiz Aralık ayında 5 yıl daha uzatan Chelsea, Mikel'i transfer etmek isteyen kulübün 15 milyon euroluk bonservis bedelini getirmesi gerektiğini belirtti. nbsp;
Mikel'in geleceği hakkında yeni bir açıklamada bulunan menajer Shittu, "Mikel, şu anda Konfederasyon Kupası'nda mücadele ediyor ve transfer söylentileriyle ilgilenmiyor. Bize ulaşan resmi bir teklif yok, Chelsea'ye de olmadığını biliyoruz. Chelsea'de yeni bir dönem başladı ve Jose, Mikel ile bir görüşme yaptı. Kararı Chelsea kulübü verecek" dedi.
İNGİLİZLER, "CHELSEA KABUL ETMEZ" DİYOR
Öte yandan John Obi Mikel - Galatasaray flörtünü yakından takip eden İngiliz basını, iddialı haberlerine bugün bir yenisini daha ekledi. Galatasaray'ın Mikel için tüm kozlarını oynamaya başladığını iddia eden İngilizler, Galatasaray'ın Chelsea'ya 13 milyon sterlin önereceğini ancak bu teklifin Chelsea tarafından kabul edilmesinin oldukça zor olduğu yönünde görüş bildirdi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...