- Eurovision'a damgasını vuran görüntüler
18 dakika önce

Eurovision'a damgasını vuran görüntüler! İsrailli şarkıcı yuhalandı, eski şampiyon ültimatom verdi

Eurovision'a damgasını vuran görüntüler. Malmö kentinde gerçekleşen yarışmada Gazze'de binlerce masumu öldüren İsrail'in temsilcisi İsrailli şarkıcı Eden Golan sahnede seyirci tarafından yuhalandı. Aynı zamanda Eurovision 2023'ün galibi İsveçli sanatçı Loreen, İsrail'in yarışmayı kazanması durumunda kupayı vermeyeceğini söyledi.
 - Mısır'dan "Refah" kararı
35 dakika önce

Mısır İsrail ile Refah sınır anlaşmasına son verdi

Mısır, İsrail ile yapılan Refah Sınır Geçişi Anlaşmasından çekildiğini duyurdu.
 - Tel Aviv kaynıyor!
39 dakika önce

Tel Aviv kaynıyor! Binlerce gösterici Netanyahu ve hükümetini istifaya çağırdı

Tel Aviv'de binlerce İsrailli, Netanyahu ve hükümetine karşı protesto gösterileri düzenledi. Netanyahu'nun konutunun önünde düzenlenen protestolarda polis ile göstericiler arasında arbede yaşandı. Göstericiler, İsrailli esirleri canlı olarak görmek istediklerini belirtirken, Netanyahu ve hükümetini istifaya çağırdı.
 - Dışişleri Bakanlığı'ndan Afganistan’a taziye mesajı
48 dakika önce

Dışişleri Bakanlığı'ndan Afganistan’a taziye mesajı

Afganistan'ın Bağlan vilayetinde meydana gelen sel felaketi sonucu yaşamını yitirenlerin sayısı 300'ü aştı. Dışişleri Bakanlığı, Afganistan’da sel felaketinde hayatını kaybedenler için taziye mesajı yayımladı.
 - "Tek kurşun, kesin sonuç"
1 saat 10 dakika önce

İsrail'in Gazze'de kaybı artıyor! Kassam Tugayları'ndan yeni video: "Tek kurşun, kesin sonuç"

Hamas'a bağlı Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'ne saldıran İsrail askerlerine karşı düzenlediği operasyonlara ilişkin yeni video paylaştı. Videoda keskin nişancı tarafından öldürülen İsrail askerleri yer aldı. İsrail aynı zamanda Gazze'de asker kaybını açıkladı. 7 Ekim'den bu yana 272 İsrail askeri öldü.
 - Ünlü şarkıcı Eurovision finalini sunma görevinden çekildi
1 saat 13 dakika önce

Ünlü şarkıcı Eurovision finalini sunma görevinden çekildi

Geçtiğimiz yıl düzenlenen Eurovision şarkı yarışmasında Norveç’i temsil eden Alessandra Mele, İsrail’in yarışmada yer almasına tepki gösterdi. Mele, protesto olarak Eurovision finalinde ülkesinin oylarını sunma görevinden çekildiğini açıkladı.
 - İsrail Gazze'de soykırımda ısrarcı
1 saat 52 dakika önce

İsrail Cibaliye Kampını vurdu! Çok sayıda şehit ve yaralı var

Kahire'de ateşkes görüşmelerini baltalayan İsrail, Gazze Şeridi'ne saldırılarını sürdürüyor. Maghazi Kampı ve Az Zawayda bölgelerinde aralarında çocuk ve kadınların olduğu 20 Filistinliyi şehit eden İsrail, Cibaliye kampına da saldırı başlattı. Çok sayıda şehit ve yaralı olduğu belirtiliyor. Hamas'tan saldırılara yönelik açıklama geldi. İşte Gazze'de son durum...
 - Hamas liderleri açık hedef!
1 saat 53 dakika önce

Biden idaresinden İsrail'e istihbarat desteği! Hamas liderlerinin bilgileri sızdırılacak

ABD'nin önde gelen gazetelerinden Washington Post'ta, İsrail'in Refah planının perde arkasına yönelik çarpıcı bir haber yer aldı. Habere göre, Biden yönetimi Refah'a büyük bir saldırı başlatılmaması şartıyla İsrail'e Hamas liderleriyle ilgili hassas istihbarat bilgileri verecek. Ayrıca İsrail'e askeri yardımları da barındıran savunma desteği paketlerinin önerildiği de ifade ediliyor.
 - ABD'de öğrencilere "İsrail" baskısı
2 saat 18 dakika önce

ABD'de öğrencilere "İsrail" baskısı: Gazze'ye destek olan 50 profesör ve 2 bin 400 öğrenci gözaltında

Gazze'de katliam yapan İsrail'in en büyük destekçisi ABD, soykırım nedeniyle iç karışıklık yaşıyor. ABD'de Columbia Üniversitesi'nde başlayan Gazze'ye destek gösteriler giderek büyüyor. Beyaz Saray yönetimi göstericilere baskı ve şiddet uyguluyor. Bugüne kadar 50 profesör ve 2 bin 400'den fazla öğrenci gözaltına alındı.
 - "Siyonist savaş uçakları İngiliz esiri katletti"
5 saat 1 dakika önce

Ebu Ubeyde duyurdu! İsrail saldırılarında yaralanan İngiliz esir hayatını kaybetti

Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, İsrail hava saldırısında yaralanan İngiliz vatandaşı bir esirin öldüğünü açıkladı. İsrail'e tepki dolu açıklamada bulunan Ubeyde, "Siyonist savaş uçaklarının bir ayı aşkın zaman önce esir Judy Feinstein'la birlikte tutulduğu yeri hedef alması sonucu aldığı yaralar nedeniyle hayatını kaybetti" sözlerini sarf etti.
 - Filistinlilerin uzuvlarını kesip bez takmışlar
6 saat 13 dakika önce

İsrail'in işkence tesisi! Filistinlilerin uzuvlarını kesip bez takmışlar

İsrail'in Gazze'deki saldırılarında alıkoyduğu Filistinliler, askeri tesislerde işkence ve insanlık dışı muameleye maruz kalıyor.
 - Korkutan deprem! 5.2 ile sallandılar
6 saat 39 dakika önce

Azerbaycan'da korkutan deprem! 5.2 ile sallandılar

Azerbaycan'da 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
 - Paşinyan'ın istifasını almadan rahat durmayacaklar
9 saat 57 dakika önce

Ermenistan'ın başkenti Erivan'daki eylemlere polis müdahalesi

Ermenistan'da Başbakan Nikol Paşinyan yönetiminin, Azerbaycan'la sınır belirleme çalışmalarına karşı çıkan kilise, başkent Erivan'a yürüyüşler başlattı. Çıkan olaylara polis müdahale ederken 40'tan fazla insanın gözaltına alındığı belirtildi.
 - Sel felaketi onlarca insanı hayattan kopardı
10 saat 17 dakika önce

Afganistan’da sel: 150 ölü, 114 yaralı

Afganistan’ın Baghlan ve Takhar vilayetlerinde şiddetli yağışların yol açtığı sel nedeniyle mücadele ediyor. Bölgede birçok ev yıkılırken 150 kişi hayatını kaybetti, 114 kişi de yaralandı.
 - Trenlerin çarpışmasında ortalık savaş alanına döndü
10 saat 28 dakika önce

Arjantin’de yolcu treni boş trene çarptı: 90 yaralı

Arjantin’in başkenti Buenos Aires’te yolcu treni, park halindeki boş trene çarptı. Feci kazada 90 kişi yaralandı.
 - İsrail bir kez daha Gazze'de masumları vurdu
12 saat 25 dakika önce

İsrail, Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki bölgelere düzenlediği saldırılarda 20 kişiyi katletti

7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze'de katliam yapan İsrail, dün gece de sivillerin olduğu bölgeyi vurdu. Saldırılarda en az 20 kişi hayatını kaybederken, yakınlarını kaybedenlerin acısı yürek dağladı.
 - Yolsuzluk skandalı ülkeyi karıştırdı
14 saat 10 dakika önce

Malta'da yolsuzluk skandalı! Başbakan yardımcısı istifa etti

Malta Başbakan Yardımcısı Chris Fearne, yolsuzluk soruşturmasında kendisine yöneltilen suçlamaların ardından görevlerinden istifa etti.
 - 19 yıl sonra bir ilk! Alarm verildi
15 saat 28 dakika önce

Jeomanyetik fırtına alarmı! Tüm dünyayı etkileyecek, bugün zirve yapacak

ABD’deki Ulusal Okyanus ve Atmosfer İdaresi (NOAA), Güneş yüzeyindeki şiddetli bir jeomanyetik fırtınayı tespit etti. Çarşamba gününden bu yana süren patlamalar bugün zirve yapacak. Jeomanyetik fırtınanın cep telefonu ağlarına, internete, GPS uydularına ve elektrik hatlarına zarar verebileceği bildirildi.
Dünya - Dünya
15 saat 53 dakika önce

Gazzeli çocuklar yeniden okula gitmek istiyor

Gazze'nin Deyr el-Belah kentindeki Aksa Şehitleri Hastanesi önünde toplanan çocuklar, yeniden okula gitmek ve barış içinde yaşamak istediklerini söyledi.
 - Sel felaketinde bilanço ağırlaştı! Çok sayıda ölü var
19 saat 2 dakika önce

Kenya'daki sel felaketinde bilanço ağırlaştı! 267 kişi öldü, çok sayıda kayıp var

Kenya'da yaklaşık 3 haftadır etkili olan kuvvetli yağışların sebep olduğu sellerde hayatını kaybedenlerin sayısının 267'ye yükseldi. Seller Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde 470 binden fazla insanı etkiledi. Birleşmiş Milletler bölgede salgın hastalıkların baş gösterdiğini açıkladı.
 - Gazzeliye karşı paramiliter ordu
19 saat 52 dakika önce

Gazzeliye karşı paramiliter ordu! Mısır'dan ürküten hazırlık

İsrail, Refah’taki 1,5 milyon Filistinliyi Sina’ya sürmenin planlarını yapıyor. Ancak Kahire yönetimi, onları istemediğini ilan edip sınırdaki çit ve barikatları güçlendirdi. Mısır’da birleşen bazı kabileler de Filistinlilerin geçişini önlemek için paramiliter ordu kurdu!..
Sona Git