İsrailli sunucu, işgalci zihniyetin kirli yüzünü ortaya koydu! Ortadoğu planını açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

DÜNYA Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İşgalci İsrail, çeşitli manipülasyonlarla yaptığı katliamları meşrulaştırmaya çalışsa da destekçileri gerçek zihniyetlerini ortaya koymaktan geri kalmıyor. İsrailli bir sunucu televizyon programında 'Hayatınızda görmediğiniz katliamlar yapacağız' diyerek işgalci İsrail'in kirli planlarını açıkladı.

Hamas'a bağlı İzzeddin El-Kassam Tugayları'nın 7 Ekim'de İsrail'e yönelik başlattığı 'Aksa Tufanı Operasyonu' Ortadoğu'da İsrail-Filistin savaşını resmen başlattı. Hamas'ın operasyonunu bahane eden İsrail güçleri, Gazze'yi işgal etmeye başladı. İşgalci İsrail, binlerce Filistinliyi kadın, çocuk, bebek demeden katletti.  Gazze'de hayatını kaybedenlerin sayısı 12 bini aştı. İsrail Başbakanı Netanyahu, Gazze'deki güvenlik kontrolünü almaları gerektiğini söyleyerek adeta işgal planını itiraf etti. İsrail cephesinden birçok üst düzey yetkili de bu süreçte insanlık dışı açıklamalarla gündeme geldi. Gazze'deki herkesin ölmesi gerektiğini söyleyen yetkililer, insanların vicdanında derin yaralar açtı.

İSRAİLLİ SUNUCU KİN KUSTU

İşgalci İsrail, Hamas'ı yok etme bahanesiyle 'Yeni Nekbe' oluşturup Gazze topraklarına çökme planı konusunda türlü spekülasyonlar üretsede İsrail cephesi açıklamalarıyla gerçek niyetini ortaya koymaya devam ediyor. İsrailli bir sunucunun televizyon programında kullandığı ifadeler hem İsrail'in işgalci zihniyetini ortaya koydu hem de türlü manipülasyonlarla meşrulaştırmaya çalıştıkları katliamlarla ilgili asıl niyetlerini ortaya koydu.

HAYATINIZDA GÖRMEDİĞİNİZ KATLİAMLAR YAPACAĞIZ

İsrail'li Sunucu ekranlardan adeta kin kustü ve İsrail'in gerçek yüzünü ortaya koydu. Sunucu açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

Biz geliyoruz, Gazze'ye geliyoruz, Lübnan'a geliyoruz, İran'a geliyoruz, her yere geleceğiz, hayatınızda görmediğiniz bir katliam yapacağız. istedigimizi öldüreceğiz,  istediğiniz kadar Filistin'e özgürlük sloganları atın, eninde sonunda sizi yok etmeye geleceğiz.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Bozkurt 20 Kasım 2023 15:15

Ulan köpek Yahudi tohumu şerefsiz gel birde Türkiye ye kafa tut İsraili dümdüz edelim hadi bakalım

Gül20 Kasım 2023 11:57

44: Yoksa onlar “Biz tam bir dayanışma içinde, yenilmez bir topluluğuz” mu diyorlar? 45: Yakında o topluluk bozguna uğrayacak ve arkalarını dönüp kaçacaklar. 46: Hayır! Onlara va'dedilen asıl ceza vakti, kıyâmet günüdür.

Sonraki Haber Yükleniyor...