İsrail'den Esad'a sert uyarı

/ Kaynak: AA
İsrail'den Esad'a sert uyarı

DÜNYA Haberleri  / AA

İsrail Savunma Bakanı Yalon, "Esad'ın, İsrail'e düşman taraflarla işbirliği yapmaya devam etmesi halinde bedelini ağır bir şekilde ödeyeceğini" belirtti.

İsrail Savunma Bakanı Moşe Yalon, "Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın İsrail'e düşman taraflarla işbirliği yapmaya devam etmesi halinde bedelini ağır bir şekilde ödeyeceğini" belirtti.
The Jerusalem Post'ta yer verilen açıklamasında Yalon, "İsrail, Esad'ın kontrolünde bulunan topraklarda yaşananların sorumlusu olarak Esad'ı görüyor. Eğer İsrail'e karşı çalışan teröristlerle işbirliği yapmaya devam ederse bunun bedelini ağır ödeyecek, buna pişman olacak. İsrail vatandaşlarının güvenliğini sağlamak için sorumlu bir şekilde hareket etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
Öte yandan İsrail ordu sözcüsü Avihai Aderaa, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabında, "İsrail ordusu, Golan'da güçlerimizi hedef alan terör eylemlerinin gerçekleştirilmesine yardım eden Suriye ordusuna ait hedeflere hava saldırısı düzenledi. İsrail ordusu, vatandaşlarını korumak için uygun gördüğü şekilde ve vakitte hareket etme hakkını saklı tutar" açıklamasında bulundu.
İsrail-Suriye sınırında dün öğleden sonra patlama meydana gelmiş, İsrail basınında yer alan haberlerde 3 İsrail askerinin yaralandığı bildirilmişti.
İsrail ordusu " İsrail Hava Kuvvetleri'nin gece yarısından sonra Suriye ordusuna ait hedeflere 4 hava saldırısı düzenlediğini" duyurmuştu.


Görüntüde İsrail-Suriye sınırında bulunan Golan Tepeleri'nde atına binen bir kişi tepelerde hazır bulunan İsrail askerlerinin önünden geçiyor.


İsrail'den Esad'a sert uyarı

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...