İsrail zulmünde son nokta! Savaş uçakları Gazze’de 2 evi yerle bir etti

Düzenleyen:
- Güncelleme:

DÜNYA Haberleri

İsrail’e ait savaş uçakları Gazze Şeridi'nde Filistinli ailelere ait evleri hedef aldı. Amatör kameralara anbean yansıyan o anlar İsrail zulmünün ulaştığı noktayı çarpıcı bir şekilde tüm dünyanın gözlerinin önüne koydu.

İsrail güçlerinin Gazze Şeridi’ne yönelik barbar saldırıları 5. gününde de devam etti.

Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Beyt Lahya kentinde Faraj Ebu Banat'a ait ev ve Beyt Hanun bölgesindeki Zaanin ailesinin evi İsrail’e ait savaş uçaklarının hedefi oldu.

İhlas Haber Ajansı, vurulan evlerin yerle bir olduğunu ve çevredeki evlerde ağır hasar meydana geldiğini aktardı.

ONLARCA KİŞİ ÖLDÜ VE YARALANDI

İsrail’in Salı günü Gazze Şeridi’ne yönelik başlattığı saldırılarda aralarında çocuklarında bulunduğu 33 kişi hayatını kaybederken, onlarca kişi de yaralandı.

Operasyonlar hakkında konuşan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, “İslami Cihad Hareketi’ne şimdiye kadar aldığı en önemli darbeyi vurduk. Sizi her yerde görüyoruz; saklanamazsınız ve size nerede ve ne zaman vuracağımıza biz karar veririz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...