İsrail, Suriye'deki havalimanlarını vurdu: 1 sivil hayatını kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
İsrail, Suriye'deki havalimanlarını vurdu: 1 sivil hayatını kaybetti

DÜNYA Haberleri  / Haber Merkezi

İsrail, Suriye'deki Şam ve Halep'teki havalimanlarını hedef aldı. Saldırılarda 1 havalimanı çalışanı hayatını kaybetti.

Gazze'yi abluka altına alan ve günlerdir bölgeyi bombardımana tutan İsrail, bugün de Suriye'de havalimanlarını hedef aldı.

Suriye devlet ajansı Sana, Suriye Ulaştırma Bakanlığı'nın açıklamalarına dayandırdığı haberinde İsrail'in Şam ve Halep'teki havalimanlarını hedef aldığı ve bu havalimanlarının hizmete kapatıldığı aktarıldı.

SİVİL HAVALİMANI ÇALIŞANI HAYATINI KAYBETTİ

İsrail'in saldırısında sabahın erken saatlerinde havalimanlarına saldırı düzenlendiği belirtilirken bir sivil havalimanı çalışanının yaşamını yitirdiği duyuruldu. Ajansın "son dakika" ibaresiyle servis ettiği haberde, "İsrail'in apaçık saldırıları dolayısıyla havalimanlarımızda çalışmalar durmuştur" denildi.

UÇAKLAR LAZKİYE'YE YÖNLENDİRİLİYOR

Suriyeli yetkililer havalimanlarını kullanacak yolcuların biletlerini aldıkları kurumlarla iletişime geçmeleri istendi. Havalimanlarına yönelik saldırı dolayısıyla uçakların Lazkiye Havalimanı'na yönlendirildiği belirtildi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...