İsrail protestosu Dublin'i ateşe verdi! Gazze'yi destekleyeni karıştırıyorlar

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Dünya Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Siyonistlere arka çıkan isimler seçim kazanırken, İrlanda gibi Gazze'ye destek verenler şüpheli biçimde iç karışıklık yaşamaya başladı. Birkaç gün önce "Gazze" diye haykıran İrlanda caddeleri , Cezayirli bir provokatörün çocuklara bıçaklı saldırısı üzerine yangın yerine döndü.

HABER MERKEZİ ANKARA - İsrail’in Gazze’de yaptığı soykırıma Avrupa ülkeleri arasında en büyük protesto İrlanda’dan gelirken, ülke sokakları bir anda karıştı. Başkent Dublin’de Cezayirli olduğu iddia edilen bir kişi, okul önünde bekleyenlere bıçaklı saldırıda bulunarak üçü çocuk beş kişiyi yaraladı. Saldırı sonrası göçmen karşıtları sokağa dökülerek polisle çatıştı, 34 kişi gözaltına alındı. 

İsrail protestosu Dublin'i ateşe verdi! Gazze'yi destekleyeni karıştırıyorlar

Gelişmeleri gazetemize değerlendiren Güvenlik Uzmanı Coşkun Başbuğ, bunun bir istihbarat oyunu olduğunu söyledi. Başbuğ “Görmediğimiz bir istihbarat savaşı söz konusu. Bunun içinde hem Gazze’de, Filistin’de ve İsrail’de olan savaşlar var, hem de diğer dünya coğrafyalarında olanlar var. Küresel kanatta ‘tepki veren toplumlar birleşir, kartopu çığa dönüşür’ diye bir korku hâkim. Siyonist, masonik yapı veya küresel çete, bunların hepsi birbiri ile iç içe geçmiş ilişkiler yumağı hâlindeler. Bu yapılar zaman zaman örtüşüyor zaman zaman ayrışıyor, zaman zaman da birlikte hareket ediyor. Son 300-400 yıllık tarihe bakıldığında kirli yapılanmayı görmek çok da zor değil. Kripto veya etki ajanları ile istediği toplumu istediği gibi manipüle ediyorlar. Bunlardan Türkiye’de de var. Gezi ve Hendek olaylarında bunları gördük. Şimdi küresel çetenin, emperyalist siyonist kadroların en büyük korkusu, bu toplumlardan gelen dip dalganın büyümesi ve bir anda kontrolden çıkması” dedi.

İSTİHBARAT OPERASYONU

İrlanda’daki saldırının dış istihbarat oyunlarıyla gerçekleştiğinin altını çizen Başbuğ, şunları söyledi: İrlanda’da Arap dünyasında bir destek var. Bu desteğin büyümemesi için ‘Dublin’deki saldırıyı bir Arap yaptı’ diye kamuoyunda algı oluşması lazımdı. Şu an buna benzer bir algı Arap dünyasında, Körfez ülkelerinde Türkiye’ye yönelik oynanıyor. ‘Türkler Arapları sevmiyor, Arap düşmanıdır, Suriyelilere yapılanlar ortada’ diye bir kampanya başlatıldı. Burada da amaç birleşecek toplumların önünü kesmek. Irk, dil, din ayırmadan oluşan beraberliği engellemeyi amaçlıyorlar.

Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...