İsrail ordusu duyurdu: Gazze'deki çatışmalarda 9 asker öldü

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
İsrail ordusu duyurdu: Gazze'deki çatışmalarda 9 asker öldü

DÜNYA Haberleri  / HABER MERKEZİ

İsrail'den yapılan açıklamada, Gazze'nin kuzeyindeki çatışmada 9 askerin öldüğü ve bir zırhlı aracının vurulduğu duyurdu.

İsrail, Gazze'de soykırım yapmaya devam ederken İsrail ordusundan bir açıklama yayınladı. Açıklamasında, Gazze'nin kuzeyindeki çatışmalarda 9 İsrail askerinin hayatını kaybettiği bildirilirken, zırhlı taşıyıcılarının da vurulduğunu bildirdi.

IDF açıklamasında, “Gazze'nin kuzeyindeki çatışmalar sırasında 9 askerimiz öldürüldü. Zırhlı taşıyıcımız, güdümlü tanksavar füzesi (ATGM) tarafından vuruldu.” dedi.

Dün gece 2 askerinin öldürüldüğünü bildiren IDF, savaşın başından beri 326 askerini kaybettiğini duyurdu.

GAZZE'DE ÖLÜ SAYISI 8 BİNİ GEÇTİ

Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail saldırılarında 3 bin 542'si çocuk, 2 bin 187'si kadın olmak üzere 8 bin 525 Filistinlinin hayatını kaybettiği, 21 bin 643 kişinin yaralandığını bildirdi. İşgal altındaki Batı Şeria'da İsrail güçlerinin ve Yahudi yerleşimcilerin saldırılarında ise 124 Filistinli hayatını kaybetti, yaklaşık 2 bin Filistinli yaralandı.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...