İsrail, ölülere bile huzur vermiyor! Şimdi de Yasir Arafat'ı hedef aldılar

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı - Anadolu Ajansı
- Güncelleme:

DÜNYA Haberleri  / İhlas Haber Ajansı - Anadolu Ajansı

İsrail, Batı Şeria'daki Tulkarem Mülteci Kampı’nın girişinde bulunan Yasir Arafat anıtlarını dozerle yıktı. Arafat'ın ölüm yıldönümünde böyle bir olayın gerçekleşmesi tepki çekti. Kassam Tugayları ise İsrail'e ait 2 buldozer ve 5 tankı imha ettiklerini, 7 askeri de öldürdüklerini bildirdi.

İsrail, Gazze'de katliama devam ederken bir yandan da Batı Şeria'da saldırılar düzenliyor. İsrail askerlerinin hedefinde, bu defa Yasir Arafat vardı. 

DOZERLE YIKIP GEÇTİLER

Üç gün önce ölüm yıl dönümü olan eski Filistin Devlet Başkanı ve Filistin Kurtuluşu Örgütü (FKÖ) ile El Fetih'in efsanevi lideri Arafat'ın anıtları, İsrail güçleri tarafından buldozerle yıkıldı. Tulkarem Mülteci Kampı’nın girişinde gerçekleşen bu olaya herhangi bir sebep gösterilmedi.

İsrail, ölülere bile huzur vermiyor! Şimdi de Yasir Arafat'ı hedef aldılar

7 İSRAİL ASKERİ ÖLDÜRÜLDÜ

Bu arada, Kassam Tugaylarının Telegram sayfasından yeni bir açıklama yapıldı; Filistinli direnişçilerin, Gazze şehrinin kuzeybatısında İsrail ordusuna ait 5 tank ve 2 buldozeri, Yasin 105 tanksavar füzesi, top mermisi ve el yapımı patlayıcılarla vurduğu belirtildi. Bu saldırılar sonucu 7 İsrail askerinin öldüğü aktarıldı.

Kassam mensuplarının, şehrin batısı, Kerem Ebu Salim ve Cuhr ed-Dik bölgelerindeki İsrail birliklerine de top ve roketlerle saldırılar düzenlediği kaydedildi.

Öte yandan, İsrail ordusu bu kayıplara ilişkin henüz bir bilgi vermedi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı - Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...