İsrail, Lübnan’ın sınır bölgelerini vurmaya başladı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
İsrail, Lübnan’ın sınır bölgelerini vurmaya başladı

DÜNYA Haberleri  / Anadolu Ajansı

Son dakika haberleri: İsrail ordusu, topçu atışlarıyla Lübnan’ın sınır bölgelerini hedef aldı. Sınır bölgesinde İsrail’e ait birden fazla insansız hava aracının da yoğun sesleri duyuldu. Gerçekleşen saldırıya ilişkin Hizbullah’tan ise henüz açıklama gelmedi.

İsrail ordusuna ait topçu birlikleri, Lübnan’ın 3 farklı bölgesini hedef aldı. Alınan bilgiye göre, İsrail ordusu Lübnan’ın güneyindeki sınır bölgelerine yeni saldırılar düzenledi. İsrail ordusu, ağır topçu atışları ve obüslerle Lübnan’ın güneyindeki Ramya, Rmeyş ve Habbariye beldesinin çevresindeki dağlık alanları hedef aldı.

HİZBULLAH BİR AÇIKLAMA YAPMADI

Sınır bölgesinde İsrail’e ait birden fazla insansız hava aracının da yoğun sesleri duyuldu. Saldırıya ilişkin Hizbullah’tan ise henüz açıklama gelmedi. Lübnan’ın güneyinde İsrail ordusu ve Hizbullah arasında 8 Ekim’de başlayan çatışmalarda şu ana kadar 63 Hizbullah mensubu ve 4 İsrail askeri hayatını kaybetti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...