İsrail, İran'ı tek başına vuracak

İsrail, İran'ı tek başına vuracak

DÜNYA Haberleri

İsrail Başbakanı Netanyahu'nun danışmanlığını yapan Amidror, "Başkaları bu işi yapmak istemiyorsa onları bekleyemeyiz" dedi

İsrail'in geçen ay görevinden ayrılan Ulusal Güvenlik Konseyi Başkanı Yaakov Amidror, ülkesinin İran'ın nükleer tesislerini tek taraflı vurmaya hazır olduğunu söyleyerek "Blöf yapmıyoruz. Çok ciddiyiz " dedi. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun Ulusal Güvenlik Danışmanlığını da yapan emekli General Amidror, İran'ın nükleer programının sadece İsrail için değil, bütün Orta Doğu için tehdit oluşturduğunu öne sürerek, "Ancak başkaları bu işi yapmak istemiyorsa onları bekleyemeyiz" dedi. Bu arada resmi temaslarda bulunmak için İsrail'e gelen Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, "Cenevre'de yürütülen görüşmelerde İran'ın, nükleer programına son verdirecek maddeyi de kapsamalı. Bölge nükleer silahlardan arındırılmalı" diye konuştu. İsrail Başbakanı Netanyahu da, "İran'ın nükleer silah üretme ihtimalini ortadan kaldıracak iyi bir anlaşmaya varmalıyız" dedi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...