İsrail, Filistinli ünlü şarkıcıyı gözaltına aldı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
İsrail, Filistinli ünlü şarkıcıyı gözaltına aldı

DÜNYA Haberleri  / Anadolu Ajansı

İsrail polisi, sosyal medya hesabından "Filistin'i destekler nitelikte paylaşımlarda bulunduğu ve olayları kışkırttığı" gerekçesiyle Filistinli şarkıcı Dellal Ebu Amine'yi gözaltına aldı.

Hamas'ın silahlı kanadı tarafından 7 Ekim'de İsrail'e karşı başlatılan operasyon 11'inci gününde devam ediyor. Gazze'den İsrail yönüne binlerce roket atılırken, İsrail ise Gazze Şeridi'ni abluka altına aldı. Ablukadaki Gazze'de yiyecek ve içecek stokunun tükenmek üzere olduğu ifade edilirken, İsrail'in hava saldırılarında ölen ve gözaltına alınanların sayısı artıyor.

FİLİSTİNLİ ŞARKICIYA GÖZALTI

İsrail polisi, Filistinli şarkıcı Dellal Ebu Amine'yi sosyal medyada "Filistin'i desteklediği ve İsrail karşıtı paylaşımlar yaptığı" gerekçesiyle gözaltına aldı.

İsrail polisinden konuya dair yapılan yazılı açıklamada, Nasıra kentinde yaşayan şarkıcının "Filistin'i desteklediği ve olayları kışkırttığı" şüphesiyle gözaltına alındığı belirtildi. 1983 yılında Nasıra şehrinde doğan, aynı zamanda doktor ve yapımcı olan Ebu Amine evli ve iki çocuk annesi. Ebu Amine'nin Instagram hesabında 309 bin takipçisi bulunuyor.

DOĞU KUDÜS VE BATI ŞERİA'DA 70 GÖZALTI

Öte yandan İsrail güçleri, işgal altındaki Doğu Kudüs ve Batı Şeria'da aralarında eski Filistin Meclis Başkanı Aziz Duveyk ile eski milletvekilleri ve Hamas yetkililerinin de olduğu 70 Filistinliyi gözaltına aldı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...