İsrail F-35'leri hakkında çarpıcı iddia! Hedeflerinde İran var

Düzenleyen:
İsrail F-35'leri hakkında çarpıcı iddia! Hedeflerinde İran var

DÜNYA Haberleri

İsrail ile İran arasındaki gerilim tırmanıyor. İran nükleer gücünü artırırken İsrail de buna karşı boş durmuyor. İsrail ordusunun, F-35 savaş uçaklarını İran'daki hedefleri dönebilecek şekilde geliştirdiği iddia edildi.

İsrail'in "Jerusalem Post" gazetesinin yer alan haberde 

İsrail ordusu, İran'ın nükleer gücünü geliştirmeyi sürdürmesine karşı harekte geçti. Jerusalem Post gazetesinde yer alan habere göre İsrail, İran'ın muhtemel bir saldırısına karşı hava gücünü oldukça artırdı.

Ordu, F-35 savaş uçaklarını, yakıt ikmaline ihtiyaç duymadan İsrail'den İran'a uçarak hedeflerini vurup dönebilecek şekilde geliştirdi. Haberde "Bu, İsrail Hava Kuvvetlerine yeni bir güç katmış oluyor. Bu adım da İsrail'in İran nükleer gücünü gelecekte hedef almaya hazırlandığı bir dönemde gelişiyor" denildi.

BİR AYDA 4 TATBİKAT

Ayrıca İsrail ordusunun, F-35 uçaklarının kullandığı mühimmatlar arasına bin kilogramlık yeni bir füze eklediği de aktarıldı. İsrail Hava Kuvvetlerinin, İran'a gözdağı vermek için geçen ay geniş çaplı 4 tatbikat yaptığına da vurgu yapıldı

.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...