İsrail eski Savunma Bakanını rezil eden 'Şifa' fotoğrafı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
İsrail eski Savunma Bakanını rezil eden 'Şifa' fotoğrafı

DÜNYA Haberleri  / AA

Eski İsrail Savunma Bakanı Bennett, Gazze'deki katliamları meşrulaştırmaya çalışırken paylaştığı bir fotoğrafla rezil oldu.

Aşırı sağcı Yamina Partisi lideri ve İsrail'in eski savunma bakanı olan Naftali Bennett, İsrail'in Gazze'de masum sivilleri katletmesini protesto eden Bella Hadid, John Oliver gibi ünlü isimleri hedef aldı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, sivil hedeflerin vurulmasını aklamaya çalışan Bennett, Hamas'ın hastaneleri, okulları ve basın ofislerinin bulunduğu binaları kullandığını iddia etti.

PAKİSTAN'DAKİ HASTANEYİ KULLANDI

İddialarını sıralayan Bennett, Gazze'deki Şifa Hastanesi'nin yerine yine aynı isimle Pakistan'ın başkenti İslamabad'da yer alan hastanenin fotoğrafını paylaştı.

Bennertt kendisini rezil eden yanlış fotoğrafa rağmen, Youtube'da 100 binden fazla kişinin izlediği paylaşımını kaldırmadı. 

İSRAİL'İN GAZZE SALDIRILARI

İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi'ne 10 Mayıs'ta başlattığı saldırılar, Hamas ile varılan ateşkes doğrultusunda 21 Mayıs'ta yerel saatle 02.00'de sona ermişti.

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda 254 Filistinli hayatını kaybetmiş, 120 binden fazla kişi de evlerinden olmuştu.

 

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...