İsrail, Batı Şeria'da 1 Filistinliyi daha öldürdü

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
İsrail, Batı Şeria'da 1 Filistinliyi daha öldürdü

DÜNYA Haberleri  / Anadolu Ajansı

İsrail ordusu Batı Şeria'da bir Filistinliyi daha öldürdü. İşgal altındaki Batı Şeria'da İsrail güçlerinin ve Yahudi yerleşimcilerin saldırılarında ölen Filistinli sayısı 91'e yükseldi.

İsrail güçlerinin, Batı Şeria'nın El-Halil kentine düzenlediği baskın ve saldırılarda 1 Filistinlinin daha hayatını kaybettiği belirtildi.

Filistin Sağlık Bakanlığından yazılı bir açıklama yapıldı.

İsrail güçlerinin, El-Halil kentinin kuzeyindeki Arub Mülteci Kampı'nın girişindeki saldırısında 1 Filistinlinin öldüğü belirtilen açıklamada, vurulan kişinin doğrudan hedef alındığı kaydedildi.

İsrail Batı Şeria'da bugün 5 Filistinliyi daha öldürmüştü.

İşgal altındaki Batı Şeria'da İsrail güçlerinin ve Yahudi yerleşimcilerin saldırılarında ölen Filistinli sayısı 91'e yükselmiş oldu.

Gazze'de yaşanan çatışmalarla eş zamanlı olarak Batı Şeria'da da Filistinlilerle İsrail askerleri arasında artan dozda bir gerilim yaşanıyor.

İsrail güçleri, Batı Şeria'nın farklı kentlerine baskınlar düzenleyip Filistinlileri gözaltına alıyor. Bu baskınlarda çıkan çatışmalarda çok sayıda Filistinli ölüyor ya da yaralanıyor.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...