İspanya'da F-18 savaş uçağı otoyola çakıldı! Korku dolu anlar kamerada

Düzenleyen:
- Güncelleme:
DÜNYA Haberleri

İspanya'nın Zaragoza kentinde bulunan hava üssünde gösteri yapan bir F-18 savaş uçağı otoyola düştü. Otoyola adeta çakılan uçak alev topuna dönerken o anlar saniye saniye kameraya yansıdı.

İspanya'nın kuzeybatısında bulunan Zaragoza kentindeki hava üssünde asker ailelerinin katıldığı bir tören düzenlendi. Törende yaşanan korkunç kaza ile adeta facianın eşiğinden dönüldü.

OTOYOLA ÇAKILDI, ALEV TOPUNA DÖNDÜ

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; İspanya Savunma Bakanlığı konuya dair açıklamada bulundu. Açıklamada, Zaragoza Hava Üssü'nde gerçekleştirilen uçuş gösterisinde bir F-18 savaş uçağının otoyola düştüğü belirtildi. Yola adeta çakılan savaş uçağı, kısa sürede alev topuna döndü.

PİLOTUN DURUMU İYİ

Pilotun durumunun iyi olduğu ve hastaneye kaldırıldığı belirtilen açıklamada, pilotun düşme anında kendisini uçaktan fırlattığı aktarıldı.
Amatör kameralara yansıyan görüntülerde otoyola düşen F-18 savaş uçağının alev topuna döndüğü görüldü. (Kaynak: İhlas Haber Ajansı)

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...