İspanya'da 3 kişi daha karantinaya alındı!

İspanya'da 3 kişi daha karantinaya alındı!

DÜNYA Haberleri

Sierra Leone'de görevli İspanyol misyonerin ölümü sonrası, bir hemşirede Ebola'ya rastlanmıştı.

İspanya'da Ebola virüsünün yankıları sürüyor. Sierra Leone'den Madrid'deki Carlos III hastanesine 22 Eylül'de getirilen ve kısa bir süre sonra hayatını kaybeden İspanyol misyoner Manuel Garcia Viejo'dan Ebola virüsü kaptığı bildirilen kadın hemşirenin eşi ve iki sağlık görevlisi karantinaya alındı. nbsp;


The Local News'in haberine göre görevlilerden birinin hastanın vücut sıvılarına doğrudan maruz kaldığı bildirildi. Yetkililerden alınan bilgilere göre, hastalık belirtileri gösteren kişilere gerekli testlerin uygulandığı ve sonuç beklendiği kaydedildi.


Toplamda 7 kişinin Ebola şüphesiyle karantinaya alındığı ülkede, daha önce gözlem altında tutulan iki kişinin taburcu edildiği bildirildi. Sağlık bakanı Ana Mato, hemşirenin arkadaşlarının her ihtimale karşı gözlendiği ancak herhangi bir aksi duruma rastlanmadığını söyledi.




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...