İslam düşmanı Wilders yine haddini aştı: Kurban Bayramı ile ilgili skandal paylaşım

Düzenleyen:
İslam düşmanı Wilders yine haddini aştı: Kurban Bayramı ile ilgili skandal paylaşım

DÜNYA Haberleri

Hollandalı aşırı sağcı lider Geert Wilders, Kurban Bayramı’yla ilgili skandal sözler paylaştı. Wilders’a tepkler çığ gibi büyüyor.Nisan ayında Hz. Muhammed'e yönelik sözleri nedeniyle Twitter hesabı askıya alınan Wilders, bugün yaptığı paylaşımda "Mide bulandırıcı İslam geleneğini yasaklayın" ifadelerini kullanarak haddini aştı.

Hollandalı aşırı sağcı lider Wilders’ın haddini aşarak yaptığı düşmanca paylaşıma tepkiler çığ gibi büyüyor. İslam düşmanlığı ve ırkçılığıyla bilinen Hollandalı aşırı sağcı lider Geert Wilders, bu kez Kurban Bayramı'na dil uzattı. Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Mide bulandırıcı İslam geleneğini yasaklayın" ifadelerini kullanan Wilders'a büyük tepki geldi.

İslam düşmanı Wilders yine haddini aştı: Kurban Bayramı ile ilgili skandal paylaşım

Nisan ayında İslam dini ve Hazreti Muhammed'e yönelik sözleri nedeniyle Twitter hesabı askıya alınan Hollandalı aşırı sağcı lider Geert Wilders rahat durmadı ve yine Müslümanlar’a dil uzatıyor.

RAHAT DURMUYOR

Pakistan Başbakanı Şehbaz Şerif'e yönelik "Biz her zaman Müslümanlığa karşı özgürlüğü seçiyoruz ve asla kazanamayacaksınız" çağrısı sonrasında ölüm tehditleri alan ve Twitter hesabı askıya alınan Wilders, bazı mesajlarını silince hesabına yeniden kavuştu ancak skandal paylaşımlarına devam ediyor.

BU KEZ KURBAN BAYRAMI’NA DİL UZATTI

Twitter'da 1 milyon takipçisi bulunan İslam düşmanı ırkçı Wilders, bugün başlayan Kurban Bayramı ile ilgili de büyük tepki çeken bir paylaşım yaptı.

TEPKİLER BÜYÜYOR

Kurban kesim anına ilişkin bir fotoğrafı paylaşan Geert Wilders, attığı tweet'te "Mide bulandırıcı İslam geleneğini yasaklayın" ifadesini kullandı. Wilders'ın paylaşımına sosyal medya üzerinden çok sayıda tepki yorumu geldi.



Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...