İşgalci yerleşimcilerin akın ettiği havalimanında büyük panik kamerada

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:

DÜNYA Haberleri  / Haber Merkezi

İsrail'den ayrılmak için Ben Gurion Havalimanı'na giden işgalci yerleşimlerin korku dolu anları kameraya yansıdı. İsraillilerin siren ve roket sesleri altında Filistin topraklarını terk etmek için uçak bekledikleri görüldü.

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, İsrail'e karşı “Aksa Tufanı Operasyonu” başlatırken İsrail ordusu da savaş durumuna geçti. Çatışmalar sürerken, İsrail’in başkenti Tel Aviv’de bulunan Ben Gurion Havalimanı’nda da panik yaşanıyor. Sirenlerin yükseldiği havalimanında uçuşlar gerçekleştiriliyor. İsrailli yetkililer, Ben Gurion Havalimanı’ndaki uçuşların güvenlik yetkilileriyle koordineli olarak sürdüğünü açıkladı.

İSRAİL KARŞI SALDIRI BAŞLATTI

İsrail Savunma Kuvvetleri, Hamas'ın roketli saldırılarına yanıt olarak Gazze'de Hamas'a ait noktalara hava saldırısı gerçekleştirildiğini duyurdu.

YEDİ NOKTADA ÇATIŞMALAR SÜRÜYOR

İsrail ordusu ile Hamas arasındaki çatışma 7 farklı noktada sürüyor. Gazze sınırındaki İsrail’e bağlı Kfar Aza, Sderot, Sufa, Nahal Oz, Magen, Be’eri kasabaları ile Re’im askeri üssü yakınlarında çatışmalar devam ediyor.

KARŞILIKLI CAN KAYIPLARI ARTIYOR

Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığı İsrail'in Gazze'ye saldırılarında şu ana kadar 232 kişinin hayatını kaybettiğini, 1697 kişinin yaralandığını açıkladı. Gazze Şeridi'nden düzenlenen saldırılarda ölen İsraillilerin sayısının ise 300'e yükseldiği duyuruldu. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...