İşgalci İsrail hedef şaşırdı: Yuval Castleman isimli bir Yahudi'yi vurarak öldürdü!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi, The Time Of Israel
- Güncelleme:
İşgalci İsrail hedef şaşırdı: Yuval Castleman isimli bir Yahudi'yi vurarak öldürdü!

Dünya Haberleri  / Türkiye Gazetesi, The Time Of Israel

Cuma günü Kudüs'te Filistinlilere saldıran, Yuval Castleman isimli fanatik Yahudi, işgalci İsrail askeri tarafından vurularak öldürüldü. Ateş eden askerin Castleman'ı Filistinli zannettiği öne sürüldü. Netanyahu ise ölen kişinin babasına taziyede bulundu.

İşgalci İsrail güçleri, Yuval Castleman isimli bir Yahudi'yi vurarak öldürdü! Castleman, kendisinin İsrailli olduğunu kanıtlamak için cüzdanını askerlere attı ancak mücahit sanılarak silahla vuruldu.

NETANYAHU YAS TUTUYORUZ

“Bugün Yuval'ın babası Moşe ile konuştum. Siyonist bir aile, muhteşem bir aile. Netanyahu, "Ben ve tüm ulus, İsrail'in bir kahramanının ölümü nedeniyle onlarla birlikte yas tutuyoruz" dedi.

ATEŞ ETMEYİN DİYE BAĞIRDI ANCAK VURULDU

Olay yerindeki grafik videoda Castleman'ın askerler ona yaklaşırken silahını attığını, dizlerinin üzerine düştüğünü ve ellerini havaya kaldırarak "Ateş etmeyin" diye bağırdığını gösteriyor.

FİLİSTİNLİLERE SALDIRMIŞ

Castleman, kendisi bir İsrail  askeri tarafından vurulmadan önce Cuma günü Kudüs'teki Filistinlilere saldırdığı ortaya çıktı.

Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: Türkiye Gazetesi, The Time Of Israel
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Abdullah 3 Aralık 2023 22:28

İLAHİ ADALET

Sonraki Haber Yükleniyor...