İşgalci İsrail güçleri Filistinlilere saldırdı: 13 yaralı

/ Kaynak: AA
İşgalci İsrail güçleri Filistinlilere saldırdı: 13 yaralı

DÜNYA Haberleri  / AA

Batı Şeria'nın Nablus kentinde işgalci İsrail askerlerinin, Filistinlilere müdahalesi sırasında 13 Filistinlinin yaralandığı belirtildi.

Kasra Köy Meclisi Başkanı Abdulazim el-Vadi, Kasra köyü arazisinde inşa edilen Kodeş Yahudi yerleşim birimindeki yerleşimcilerin, köydeki bir çoban ile sürüsünün etrafını sardığını söyledi. Bölge halkının, çobanı kurtarmaya çalışması üzerine taraflar arasında arbede çıktığını belirten Vadi, İsrail askerlerinin göz yaşartıcı gaz ve plastik mermilerle müdahalesi sırasında 13 Filistinlinin yaralandığını kaydetti. Vadi, yaralılardan bir kısmına olay yerinde müdahale edildiğini, diğerlerinin ise hastaneye sevk edildiğini kaydetti. Batı Şeria'da özellikle yerleşim birimlerine yakın Filistin köyleri, sık sık Yahudi yerleşimcilerin saldırılarına maruz kalıyor.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...