Irkçılardan Türk asıllı milletvekiline tehdit

Irkçılardan Türk asıllı milletvekiline tehdit

DÜNYA Haberleri

Irkçılar, Türk asıllı mil-letvekili Özlem Sara Çekiç'in cep telefonuna mesaj gönderdi

Danimarka Parlamentosu'nun Türk asıllı 3 kadın milletvekilinden Sosyalist Halk Partili Özlem Sara Çekiç, aldığı tehdit ve hakaret içeren SMS mesajı üzerine polise başvurmaya hazırlanıyor. Eşi ve çocuklarıyla birlikte ünlü eğlence parkı Tivoli'de gezerken aldığı SMS mesajı üzerine şok geçirdiğini belirten Özlem Sara Çekiç "Bugüne kadar gönderilen çok sayıda tehdit mesajlarına alışmıştım. Ama bu mesaj bardağı taşıran damla oldu. İşin kötü tarafı oğlumun da mesajı okumuş olması. Mesajın Facebook'taki hayranlarıma da gönderilmiş olması beni çok sinirlendirdi" diye konuştu.

TWITTER'DA YAYINLADI

Gönderilen mesajı Twitter hesabından yayınlayan Özlem Sara Çekiç, bu kişilerin mutlaka bulunarak cezalandırılmasını istedi. Türk asıllı milletvekili Çekiç, bu tür insanlarla mücadele için toplumun ve siyasetçilerin birlikte hareket etmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...