İran Meclis Başkanı Laricani, Nasrallah'la görüştü

/ Kaynak: AA
İran Meclis Başkanı Laricani, Nasrallah'la görüştü

DÜNYA Haberleri  / AA

İran Meclis Başkanı Ali Laricani, Lübnan'da Hizbullah Genel Sekreteri Hasan Nasrallah ile görüştü.

Hizbullah basın ofisinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Laricani ve beraberindeki heyet, Nasrallah'la dün bir araya gelerek son siyasi gelişmeler ışığında bölgesel ve yerel konuları ele aldı. Görüşmede, İran'ın Beyrut Büyükelçisi Muhammed Fethali de hazır bulunduğu belirtildi.
Suriye'nin başkenti Şam'dan, dün sabah saatlerinde Beyrut'a gelen Laricani ve Dışişleri Bakan Yardımcısı Hüseyin Amir Abullahian, "Hizbullah'ın kalesi" olarak bilinen Dahiye semtindeki Lübnan Üniversitesi'nde Hukuk Fakültesi öğrencileriyle bir araya gelmişti Laricani daha sonra Lübnan Meclis Başkanı Nebih Berri ile ortak basın toplantısı düzenlemişti. Laricani, Başbakan Temmam Selam'la da basına kapalı olarak görüşmüştü.
Laricani ve beraberindeki heyet, bu sabah saatlerinde resmi temaslarda bulunmak üzere Irak'ın başkenti Bağdat'a hareket etti.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...