Irak'ta bombalı araçla saldırı, 15 ölü

/ Kaynak: AA
Irak'ta bombalı araçla saldırı, 15 ölü
DÜNYA Haberleri  / AA

Başkent Bağdat'ın kuzeyinde düzenlenen 2 bombalı saldırıda 15 askerin hayatını kaybettiği ve çok sayıda yaralı olduğu bildirildi.

Irak'ın Başkenti Bağdat'ın kuzeyinde bulunan et-Tarimiyye bölgesinde askeri üsse 2 bombalı araçla düzenlenen saldırıda 15 askerin hayatını kaybettiği, onlarcasının yaralandığı bildirildi. nbsp;Irak basınının haberine göre, 2 intihar saldırganı, gecenin geç saatlerinde askeri üsse bomba yüklü 2 araçla saldırı düzenlemesi sonucunda 15 asker hayatını kaybetti. Irak basınının İçişleri Bakanlığından yetkililere dayandırarak verdiği haberde, çok sayıda asker de yaralandı. nbsp;Saldırının ardından olay yerine ambulanslar sevkedilerek ölü ve yaralıların yakın hastanelere nakledildiği belirtildi. nbsp;Olayla ilgili resmi makamlardan herhangi bir açıklama yapılmadı.
DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...