İp cambazı gösteri sırasında metrelerce yüksekten yere çakıldı

Düzenleyen:
İp cambazı gösteri sırasında metrelerce yüksekten yere çakıldı

DÜNYA Haberleri

Rusya'da ip cambazı gösteri sırasında metrelerce yüksekten yere çakıldı. Cambazın sadece ayağını kırıldığı öğrenildi.

Dünyanın en tehlikeli mesleklerinden biri olan ip cambazlığı neredeyse bir cana mal oluyordu. Rusya'da gösteri esnasında dengesini kaybeden cambaz, metrelerce yükseklikten düştü. Düşme sonrası yalnızca ayağı kırıldığı öğrenilen cambazın kurtuluşu şoke etti.
YÜZLERCE SEYİRCİ ŞOK İÇİNDE İZLEDİ
Rusya'nın Tümen kentindeki sirkte talihsiz bir kaza yaşandı. Gösteri için sahneye çıkan iki ip cambazından biri, arkadaşını omuzlarının üstüne alarak ipin üstünde yürümeye başladı. İpin yarısına gelindiğinde ise arkadaşını omzunda taşıyan ip cambazı dengesini kaybederek metrelerce yüksekten yere çakıldı. Yüzlerce seyircinin önünde meydana gelen kaza yürekleri ağza getirirken, ip cambazının sağlık durumunun iyi olduğu ve sadece bacağının kırıldığı aktarıldı. Düşen ip cambazının arkadaşı ise başka bir iple platforma bağlı olması nedeniyle kazadan yara almadan kurtuldu.

 

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...