İnternete sızan görüntüler tüyleri ürpertti! Rus askerine yapılan işkence korkunç

Düzenleyen:
İnternete sızan görüntüler tüyleri ürpertti! Rus askerine yapılan işkence korkunç

DÜNYA Haberleri

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşta 1 ay geçmiş durumda. Bölgeden görüntüler gelmeye devam ediyor. Özellikle Telegram’dan yayınlanan görüntüler savaşın ne hale geldiğini açıkça gösteriyor. Binlerce sivil ve asker savaştan dolayı hayatını kaybetmiş durumda. Yüzlerce Ukraynalı ise evlerini terk etti. Telegram’dan yayınlanan son görüntüler ise savaşın korkunç yüzünü ortaya çıkardı. Yayınlanan görüntülerde, Rus askeri olduğu öne sürülen üniformalı esirleri öldüresiye dövüldüğü ve ayaklarından vurdukları anlar paylaşıldı. Paylaşımının ardından Ukrayna cephesinden konuyla ilgili açıklama geldi.

Ukrayna ile Rusya arasındaki savaş devam ederken, bölgeden korkunç görüntüler gelmeye devam ediyor. Son paylaşılan görüntülerde Ukrayna kuvvetlerinin Rus savaş esirlerini acımasızca vurduğu anlar paylaşıldı. Görüntüler büyük tepki çekerken, Ukrayna cephesinden ilk açıklama geldi. 

UKRAYNA CEPHESİNDEN İLK AÇIKLAMA 

Yayınlanan görüntülerle ilgili beklenen açıklama geldi. Ukrayna tarafından yapılan açıklamada, Ukrayna askerlerinin Rus askerlerine kötü muamele durumunda ceza vereceklerini duyurdu. Kiev geçtiğimiz saatlerde söz konusu görüntüler ile ilgili soruşturma başlattığını açıklamıştı.

RUSYA’DAN TEPKİ 

Rus basınında çıkan haberlerde ise Rus müzakereciler esir askerlere yönelik kötü muameleyi protesto etti. İnternete düşen görüntüler kısa sürede viral olmuş ve tepki çekmişti. Görüntüler savaşın korkunç yüzünü de bir kez daha gözler önüne sermişti.

İnternete sızan görüntüler tüyleri ürpertti! Rus askerine yapılan işkence korkunç

SAVAŞTA SON DURUM 

24 Şubat'ta Rusya Devlet Başkanı Putin'in emri ile başlayan savaştaki Rus kayıpları ile ilgili çelişkili bilgiler bulunuyor. Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, “Son 24 saatte Ukrayna’ya ait 68 askeri üs yok edildi” açıklamasında bulunurken, Ukrayna Savunma Bakanlığı da Rusya'nın 17 bin 200 askeri personelini kaybettiğini duyurdu.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...