İngiltere'nin 47 bin takipçili çobanı

İngiltere'nin 47 bin takipçili çobanı

DÜNYA Haberleri

İngiltere'de sosyal medyada günlük yaşantısını anlattığını söyleyen James Rebanks, artık 47 bin takipçiye sahip bir çoban.

İngiltere'nin kuzeyindeki Lake District bölgesinde çobanlık yapan James Rebanks'ın "herdyshepherd1" kullanıcı adıyla aldığı Twitter hesabı, dünya çapında popülaritesini artırdı. Sosyal medyada günlük yaşantısını anlattığını söyleyen Rebanks, artık 47 bin takipçiye sahip bir çoban. Babadan oğula, ailesinin nesillerdir çobanlık ile geçimini sağladığı Rebanks'ın bu geleneğe yenilik katmasını sağlayan sosyal medyadaki paylaşımları arasında, otlattığı koyunlar, çoban köpekleri ve iş gücü gerektiren görevlerine dair fotoğraflar ve videolar da bulunuyor. Birçok zorlukla mücadele ettiği deneyimlerini hep tek başına atlattığını belirten Rebanks, sosyal medyada kazandığı ünü sayesinde kitap da yazıyor. Rebanks'ın yazdığı kitap, 47 bin takipçiye sahip bir çobanın gözünden Lake District bölgesindeki yaşamı okuyuculara en doğal haliyle anlatmayı hedefliyor. (Kaynak: Sabah)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...