İngiliz gazetesinden çocuk katili PKK için skandal benzetme

Düzenleyen:
İngiliz gazetesinden çocuk katili PKK için skandal benzetme

DÜNYA Haberleri

İngilizlerin terörist PKK'lıları masum gösterme ve aklama çabaları tüm hızıyla sürüyor. İngiliz Financial Times gazetesi, operasyonlarla ilgili yayınladığı haberde PKK'lı teröristler için "Bebek yüzlü Kürt isyancılar" ifadesini kullandı.

Terörist PKK'lıları her fırsatta aklamaya çalışan İngiliz Financial Times gazetesi Güneydoğuda yaşanan süpürme operasyonu ile ilgili bir haber yayınladı. Mehul Srivastava tarafından yazılan haberde PKK'lı teröristler için "Bebek yüzlü" ifadesi kullanıldı.

"BEBEK YÜZLÜ İSYANCILAR"
Haberde özetle şu ifadeler yer aldı: "Şehir savaşında son bir haftadan az bir süre içinde 100'den fazla kişi öldü. Bu, on yıllardır süren Kürtlerle çatışma sürecinde en fazla tedirgin edici parlamalardan biri. Saldırının medyada yer almasını kontrol altında tutmaya çalışan Türk devleti, bebek yüzlü isyancılara yönelik kanlı, sert önlemlerin olası halkla ilişkiler kâbusuyla karşı karşıya."

1999'DAN SONRA GÖRÜLMEMİŞ SEVİYE
Yetkililerin müzakereleri daha önce terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan'la yürüttüğü, bu müzakereler sonucu oluşan 2,5 yılık zorlu ateşkes döneminin ise sona erdiğini yazan gazete, ekliyor: "Bugün, kendilerini Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi olarak adlandıran ve son iki yıl içinde büyüyen genç militanlarla savaş, şiddeti, Öcalan'ın 1999'da yakalandığı dönemden bu yana görülmemiş seviyelere getirdi."
   

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...