İngiliz basınından milletvekillerine ağır hakaret

İngiliz basınından milletvekillerine ağır hakaret

DÜNYA Haberleri

Daily Mirror, manşet haberinde İngiliz milletvekillerinin harcamalarıyla ilgili rezaleti sergilerken, İngiliz milletvekillerini domuza benzetti

İngiltere'de yayınlanan yüksek tirajlı bulvar gazetelerinden Daily Mirror, bugünkü birinci sayfa manşet haberinde İngilizmilletvekillerinin harcamalarıyla ilgili rezaleti sergilerken, domuzların resmini büyüterek İngiliz milletvekillerini domuzabenzetti. Sky televizyonunda basın özetleri programına katılan LBC sunucusu Iain Dale, Daily Mirror'un manşetini ayıplayarak, "Hakaretin bu kadarı da fazla. Daily Mirror çok ileri gitti" yorumunu yaptı. Daily Mirror manşete koyduğu domuzları, "Ben büyüyünce milletvekili olmak istiyorum" diye konuşturdu. 4 yıl önce harcamalarında sahtecilik yapan İngiliz milletvekillerinin yasayı temizleme sözleri verdiğine değinen Daily Mirror, milletvekillerinin bu yıl da 98 milyon sterlin götürdüklerini, 155'in üstünde milletvekilinin devletten aldıkları parayla akrabalarına baktıklarına dikkat çekti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...