İkizlerle evlenen ikizler kuzen değil adeta kardeş doğurdu

Düzenleyen:
İkizlerle evlenen ikizler kuzen değil adeta kardeş doğurdu

DÜNYA Haberleri

Tek yumurta ikizi erkek kardeşlerle evlenen tek yumurta ikizi kız kardeşler birkaç ay arayla doğum yaptı. Çocukları görenler ise benzerlikleri karşısında şaşkınlığını gizleyemiyor.

ABD'de düzenlenen ikizler festivalinde Josh ve Jeremy ile tanışan Brittany ve Briana'nın hikayesi 2017 yılında başladı. Süreci ilginç kılan ise iki tarafın da tek yumurta ikizi olması oldu.

Brittany ve Josh ile Briana ve Jeremy, Ağustos 2018'de düzenlenen çifte düğünle dünyaevine girdi. Çiftler, aynı dönemde bebek sahibi olmak istediklerini belirttiler.

"Hayatımızdaki birçok dönüm noktasını, doğum gününü ve mezuniyeti birlikte geçirdik" diyen çiftler, "Hamilelik bir sonraki büyük etkinlik. Bunu birlikte yaşamayı çok istiyoruz" ifadelerini kullanmışlardı.

Josh, oğlan çocukları Jett Salyers'ın dünyaya gözlerini açtığını Ocak 2021'de bildirdi. Diğer çiftin oğlanları Jax Salyers ise Nisan 2021'de doğdu.

İkizlerle evlenen ikizler kuzen değil adeta kardeş doğurduTek yumurta ikizi çifti ve çocuklarını görenler şaşkınlığını gizleyemiyor

130 BİN TAKİPÇİLERİ VAR

Ortak Instagram hesabında paylaşılan fotoğraflar, çocukların birbirine fazlasıyla benzediğini gösteriyor. Aileler bunu çocukların "kuzen, genetik kardeş ve dörtlü ikiz" olduğunu söyleyerek açıklıyor.

Fotoğraflara yorum atan bir sosyal medya kullanıcısı, "Bu aile bir DNA testi yaptırsa bebeklerin kuzen değil kardeş olduğu görülür" ifadelerini kullandı.

Çiftin ortak kullandığı Instagram hesabının (salyerstwins) yaklaşık 130 bin takipçisi var.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...